Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Ανατροπή και νίκη για Παρί

8a10e75f5dd7a3b82411b5e2824ec675_LΤη δεύτερή της νίκη απέναντι στη Λεβερκούζεν πανηγύρισε η Παρί Σεν Ζερμέν που επικράτησε 2-1 στο Παρίσι για να «κλείσει» εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Από το πρώτο παιχνίδι είχαν κριθεί τα πάντα στο ζευγάρι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λεβερκούζεν. Αυτό γιατί η ομάδα της Γαλλίας είχε επικρατήσει με το βαρύ 4-0 που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για τη ρεβάνς ανάμεσά τους.

Στο Παρίσι, η ομάδα του Λοράν Μπλαν διπλασίασε τις νίκες της, φτάνοντας με άνετο σχετικά τρόπο στη νίκη με 2-1 «καθαρίζοντας» και τυπικά την πρόκρισή της στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στον κόσμο.

Οι «ασπιρίνες» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 6’ άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Σαμ. Η απάντηση από τους γηπεδούχους όμως, ήταν γρήγορη και στο 13’ ο Μαρκίνιος με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, ωστόσο η εκτέλεση πέναλτι του Ρόλφες, είδε τον Σιρίγκου να αποκρούει την μπάλα και να διατηρεί το παιχνίδι στα επίπεδα του 1-1.

Η ανατροπή για τους πρωτευουσιάνους ήρθε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 53’ με το πρώτο τέρμα του Λαβέτσι στη φετινή διοργάνωση. Στο 68’ ο Καν αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους και έτσι τα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού ήταν τυπικής διαδικασίας για τις δύο ομάδες.

Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Ντίνιε, Ζαλέ, Καμπάιγ, Ραμπιό, Παστόρε, Καβάνι (85’ Καμαρά), Ιμπραΐμοβιτς, Λαβέτσι (62’ Λούκας).
Λεβερκούζεν: Λένο, Βόλσιντ, Γκουαρδάδο, Τοπράκ, Ντονάτι, Ράιναρτζ (78’ Βάγκενερ), Ρόλφες, Καν, Σαμ (67’ Χεούνγκ – Μιν), Κάστρο (67’ Μπραντ), Ντερντιγιόκ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected