Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Καμπανιακός (2-2) Σπουδαία ισοπαλία για Υφαντίδη!

b393cf103b73f4b0900c05caef6560d1_L (1)Ισάριθμες απαντήσεις στα γκολ του Οικονόμου Τσαριτσάνης είχε ο Καμπανιακός, που απέδρασε από τη Λάρισα με την ισοπαλία 2-2.

Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κερδίζουν πέναλτι στο 15’, σε ανατροπή του Καραγκούνη. Ο Κωστούλας ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Παππάς απέκρουσε και με τη βοήθεια του δοκαριού απομακρύνθηκε η μπάλα. Η πίεση του Οικονόμου συνεχίστηκε και στο 25’ είχε δοκάρι ο Χάμος. Τελικά το γκολ ήρθε στο 44’ με τον Κουμπούρα, αλλά η χαρά των «πράσινων» δεν κράτησε πολύ. Ο Χρήστου στις καθυστερήσεις ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισε να ασκεί πίεση και στο 78’ ο Κωστούλας έκανε το 2-1. Όμως και πάλι ο Καμπανιακός απάντησε άμεσα, καθώς στο 79’ ο Ραγκαβίνας έκανε το 2-2. Στο 87’ ο Τρικαλινός της ομάδας της Χαλάστρας πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια λόγω δεύτερης κίτρινης. Λίγο νωρίτερα, είχε αποβληθεί από τον πάγκο ο τεχνικός του Οικονόμου, Κώστας Κατσάρας, για διαμαρτυρίες.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Παναγιώτου, Πρικάκης, Κολιός, Κουμπούρας, Κουρδής, Καραγκούνης, Σκλάβος, Κωστούλας, Χάμος, Γκουντρουμπής (54 Κουλτσιάκης)

Καμπανιακός (Λεωνίδας Υφαντίδης): Παππάς, Παπάζης (56′ Γαβάνας), Γκολτσής (46′ Προβατίδης), Δορμούζης, Ραγκαβίνας, Αντωνιάδης, Υψηλός, Χατζόπουλος (82′ Μουρουζίδης), Χρήστου, Τσατσαλιός, Τρικαλινός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected