Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Σιδηροκάστρου (2-2) Σκόρερ ο Παπαστεργίου!

450dce50a905b3098faac8f07a656ecd_LΤέσσερα γκολ, πέντε δοκάρια και μια αποβολή σε ένα «γεμάτο» ματς με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό

Με την τύχη τους θα πρέπει να τα έχουν οι γηπεδούχοι καθώς στο ματς με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου αν και προηγήθηκαν με 2-0 και είχαν πέντε δοκάρια, είδαν τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Το 2ο λεπτό ο Μαχαιρούδης άνοιξε το σκορ για τον Νέστο, ενώ στο 20’ ο Τσέκος έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Όμως στο 27’ ο Μαχαιρούδης και στο 35’ ο Μανούκος σημάδεψαν τα δοκάρια του Ασημώνη με το 2-0 να παραμένει. Έτσι, στο 45’ ο Μεντής μείωσε σε 2-1, ενώ στο 54’ οι γηπεδούχοι στάθηκαν και πάλι άτυχοι με τον Μαχαιρούδη να βλέπει την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι ύστερα από κεφαλιά. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Τσέκου στο 57’, ενώ 8 λεπτά αργότερα ο Παπαστεργίου με εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-2. Το φινάλε επεφύλασσε ακόμη ένα δοκάρι για τον Νέστο, στο 87’ με τον Μανούκο, ενώ στο 90’ ο Τσιντάρης του Εθνικού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Νέστος Χρυσούπολης: Αμουτζάκης, Παυλακάκης, Γαμβρέλης, Ασλανίδης (62′ Κούτεφ), Λάσπατζης, Μανούκος, Χαριτίδης, Κατράνας (58′ Δεσύλλας), Μαχαιρούδης, Γκατζολάρι, Τσέκος.

Εθνικός Σιδηροκάστρου: Ασημώνης, Τσιντσάρης, Πετρίδης, Μαυρουδής, Αμπαδίνης, Τσεμπερίδης, Αίβαζίδης (86′ Πασούδης), Μεντής, Παρούκαςς (56′ Μπουζούρας), Ιωαννίδης (72′ Γεωργιάδης), Παπαστεργίου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected