Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το Pre Game της 27ης αγωνιστικής

images

Τελική ευθεία πλέον για το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής και το Σάββατο 22/3 διεξάγεται η 27η αγωνιστική του προγράμματος. Τα βλέμματα στρέφονται και πάλι στην ουρά, όπου αρκετές είναι οι ομάδες που προσπαθούν να αποφύγουν τις θέσεις 12-13, που υπό προϋποθέσεις (μη άνοδος της πρωταθλήτριας και υποβιβασμός ομάδας από τη Γ Εθνική) οδηγούν την Α2. Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα :

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τους “κιτρινόμαυρους” να θέλουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο τον στόχο της παραμονής. Η συγκομιδή των 35 βαθμών μέχρι στιγμής και με τέσσερις ακόμη αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, φέρνουν χαμόγελα στους νεοφώτιστους ωστόσο στο αυριανό παιχνίδι θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στο…όνειρο. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Σάκη Παγγούρα θέλει δύο βαθμούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, κάτι που ωστόσο αποτελεί μία τυπική διαδικασία για τους πρωτοπόρους της κατηγορίας.

Αχιλλέας Νάουσας – Φίλιππος Μελίκης : Παιχνίδι για…over στο Γιαννακοχώρι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν επιδιώκουν σε κάτι παρά μόνο στην καλύτερη συγκομιδή βαθμών στην τελική κατάταξη. Μερκούρης Καραλιόπουλος και Κώστας Παυλόπουλος έχουν την ευκαιρία για…πειράματα και τις δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα σε όσους επιλέξουν να βρεθούν στο Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου το Σάββατο το μεσημέρι.

δείτε στιγμιότυπα από τον αντίστοιχο περσινό αγώνα (2/3/2013) :

*anthemia-blogspot.gr

Ατρόμητος Διαβατού – Φίλιππος Μέσης : Γειτονικό ντέρμπι στο Διαβατό, ωστόσο μόνο ο Φίλιππος “καίγεται” για βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει φέτος για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου επέτεινε την αγωνία των “βυσσινί” και στο αυριανό παιχνίδι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου του Ατρομήτου και να πάρουν το πολύ σημαντικό “τρίποντο”. Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” έχουν την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο την τρίτη θέση, ειδικά αν “γκελάρει” ο Αχιλλέας Νάουσας με αντίπαλο τον Φίλιππο Μελίκης.

ΑΕ Καψόχωρας – Αχιλλέας Νεοκάστρου : Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στην Καψόχωρα, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από την πρόκριση στη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος (2-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Βαφειοχωρίου Κιλκίς) και τους φιλοξενούμενους από το ευρύ 4-1 επί του Άτλα Ζερβοχωρίου, που τους έδωσε τη δυνατότητα να ελπίζουν για την αποφυγή των θέσεων 12-13. Ο Χρήστος Τερζίδης ίσως επιλέξει να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές, καθώς οι “κοκκινόμαυροι” ταξιδεύουν στον Φιλώτα Φλώρινας την Τετάρτη για να αντιμετωπίσουν την τοπική Θύελλα. Αυτό θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν  οι “ασπρόμαυροι” και να πάρουν το πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα.

δείτε στιγμιότυπα από το περσινό ματς (23/11/2012) :

ΑΕ Χαρίεσσας – Εθνικός Κλειδιού : Στην έδρα της επιστρέφει η ΑΕΧ, όπου υποδέχεται τον Εθνικό Κλειδιού, ο οποίος με 37 βαθμούς φαίνεται πως αγγίζει την παραμονή στην Α1 για ακόμη μία χρονιά. Η ομάδα του Βασίλη Βαμβακίδη απέφυγε και μαθηματικά την 13η θέση και στοχεύει πλέον να “σβήσει” κάθε αρνητική σκέψη στις τελευταίας αγωνιστικές.  Στην αντίπερα όχθη, οι “κίτρινοι” περιμένουν πλέον την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος σε μια χρονιά που εμφανίστηκαν σταθεροί στις υψηλές θέσεις, παρά την απουσία του διοικητικού ηγέτη της ομάδας Σάββα Ακριτίδη, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και απείχε από τις εκδηλώσεις του συλλόγου.

δείτε στιγμιότυπα από την περσινή αναμέτρηση (30/11/2012)

Άτλας Ζερβοχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Την ευκαιρία να…κλειδώσει την υπόθεση παραμονή έχει αύριο η ομάδα του Νίκου Ξανθόπουλου, που υποδέχεται στο Δημοτικό Γήπεδο Ζερβοχωρίου τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Οι “κυανόλευκοι” με 38 βαθμούς θεωρούνται με το ένα…πόδι και τη νέα χρονιά στην Α1 Ερασιτεχνική, ωστόσο δεν εφυσηχάζουν και στο αυριανό παιχνίδι θα αγωνιστούν για τη νίκη. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες που επέφεραν την υποχώρηση στο βαθμολογικό πίνακα και στο αυριανό παιχνίδι θα επιδιώξει να διακόψει το αρνητικό σερί που τους έφερε στην 7η θέση.

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Τους 29 βαθμούς φτάνει η ομάδα του Σάκη Παπαδίνα μετά το πέρας της 27ης αγωνιστικής και περιμένει τα αποτελέσματα των αγώνων του Αχιλλέα Νεοκάστρου και Φίλιππου Μέσης αντίστοιχα όταν και θα φανεί αν έχει μειώσει τη διαφορά από τη 12η θέση.

Νηρέας Βέροιας – Νέα Γενεά Νικομήδειας : Η αναμέτρηση των…καταδικασμένων στο γήπεδο της Μέσης, με τον Νηρέα να υποδέχεται τη Νέα Γενεά. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ήδη υποβιβαστεί στην Α2 Ερασιτεχνική και στο αυριανό παιχνίδι έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν ανοιχτά χωρίς σκοπιμότητες.

Ας δούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της αυριανής 27ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΑΕ Καψόχωρας – Αχιλλέας Νεοκάστρου  (2-3)

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου  (0-3)

Άτλας Ζερβοχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  (1-3)

Νηρέας Βέροιας – Νέα Γενεά Νικομήδειας  (0-0)

Ατρόμητος Διαβατού – Φίλιππος Μέσης  (1-0)

Αχιλλέας Νάουσας – Φίλιππος Μελίκης  (0-1)

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  (0-4)

ΑΕ Χαρίεσσας – Εθνικός Κλειδιού  (0-1)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected