Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το Pre Game της 22ης αγωνιστικής

PREGAME2011

 

Με την 22η αγωνιστική συνεχίζεται ο 3ος όμιλος της Γ Εθνικής και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο τόσο στην κορυφή όσο και στην…διακεκαυμένη ζώνη, με 8 τουλάχιστον ομάδες να “καίγονται” για βαθμούς. Ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα το φετινό, που οι πολλές ποιοτικές ομάδες έχουν δημιουργήσει μία εξαιρετικά αμφίρροπη εικόνα και προσδίδουν μεγάλο ενδιαφέρον στις εναπομείναντες 9 αγωνιστικές.

Ας δούμε το ρεπορτάζ των ομάδων πριν τη σέντρα της Κυριακής, με την ώρα έναρξης να μεταφέρεται μία ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 16.00μμ. Θυμίζουμε πως για ακόμη μία αγωνιστική το Imathia Sports News, σε συνεργασία με 3 ιστοσελίδες, θα σας μεταφέρουν ΖΩΝΤΑΝΑ την εξέλιξη των έξι αναμετρήσεων της 22ης αγωνιστικής του προγράμματος :

Αμπελωνιακός – Λαμία : Τα δύο…άκρα της βαθμολογίας συγκρούονται στη βόρεια Θεσσαλία. Οι “πράσινοι”, με 17 βαθμούς συγκομιδή φαντάζουν ως ένα από τα φαβορί για να συνοδεύσουν τον Πυργετό στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λάρισας, ωστόσο οι παίκτες του Δημήτρη Καπετανόπουλου είναι αποφασισμένοι να…πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κούρο που είναι τιμωρημένος καθώς και τον τραυματία Άγγελο Μπίκο, ενώ επιστρέφει ο Τζιόρτζιο Ρόκκα που εξέτισε. Από την άλλη πλευρά, ο σύλλογος της Φθιώτιδας επιστρέφει σε αγωνιστική δράση μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, που είδε τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας να πλησιάζει στον ένα βαθμό από την κορυφή. Μοναδικός στόχος για την ομάδα του Τίμου Καβακά η νίκη, με τους πρωτοπόρους να ταξιδεύουν στον Αμπελώνα χωρίς τους Ζόραν Ζλατκόφσκι και Γκεντιάν Κυπτίου που είναι τιμωρημένοι.

δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης του πρώτου γύρου :

LAMIASTARGR

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Λευκάδια : Πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Α’ΔΑΚ της Κατερίνης ανάμεσα στον δεύτερο Αχιλλέα και τον 5ο ΠΑΣ. Η ομάδα του Αποστόλη Στύλου, η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, έχει μειώσει σημαντικά τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λαμία και θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για το…όνειρο της Football League. Στο αυριανό παιχνίδι ο νεαρός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Δημήτρη Δερμίση που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στο Βελεστίνο, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η παρουσία του Δημήτρη Τσαγκαράκη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” της Ημαθίας που προέρχονται από εντός έδρας 2-2 με τον Μαχητή Τερψιθέας, θα αγωνιστούν με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στην πρωτεύουσα της Πιερίας, χωρίς απώλειες της τελευταίας στιγμής (εκτός του Χρήστου Ζαρογιάννη που βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας).

Ρήγας Φεραίος – Τρίκαλα : Μονόπλευρο ουσιαστικά το ενδιαφέρον στο Βελεστίνο, με τον Ρήγα να “καίγεται” για τους βαθμούς, ειδικά μετά την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Η απώλεια αυτή επέτρεψε στους διώκτες της να πλησιάσουν και το αυριανό παιχνίδι αποτελεί έναν από τους πολλούς “τελικούς” που θα ακολουθήσουν. Ο Λάκης Μπακάλης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Νίκο Βουραζέρη που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Γιώργος Χατζής που εξέτισε. Στην αντίπερα όχθη, οι “βυσσινί” θα ταξιδέψουν στο Βελεστίνο έχοντας πολλές επιστροφές καθώς στο ρεπό με τον Πυργετό εξέτισαν οι Λουϊζίδης, Πάτρας, Στάμος, Χαλιμπάκης και Ψωμιάδης.

Μαχητής Τερψιθέας – Μακρoχώρι : Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες στη Λάρισα, με τον Μαχητή να θέλει οπωσδήποτε τη νίκη που θα του επιτρέψει να αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Σε καλύτερο momentum ωστόσο η ομάδα της Ημαθίας, που με 33 βαθμούς έχει σημαντική διαφορά από τη γραμμή υποβιβασμού, μία συγκομιδή όμως που δεν την εξασφαλίζει για τις επόμενες 9 αγωνιστικές του ομίλου. Ο Νίκος Σταυροθεόδωρος δεν θα έχει σίγουρα στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Νίκο Κρίτσα ενώ αμφίβολοι για την αναμέτρηση είναι οι Μολάς, Φλώρος, Μαντζαφούλης, Μπρέλλας και Κουρδής. Από την άλλη πλευρά, η Ένωση ταξιδεύει στη Θεσσαλία χωρίς την παρουσία του Γρηγόρη Ηλιάδη στην άμυνα που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ σημαντική είναι η επιστροφή του Γιάννη Πιέτρα που εξέτισε στην αναμέτρηση με τη Νάουσα.

δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου :

ΦΑΣ Νάουσα – Δωτιέας Αγιάς : Το πιο αμφίρροπο και συνάμα κρίσιμο ματς της αγωνιστικής διεξάγεται αύριο στο ΔΑΚ Νάουσας. Η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Δωτιέα Αγιάς, σε μία αναμέτρηση που αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη, με την κατάσταση να είναι εξαιρετικά περίπλοκη μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Για τους γηπεδούχους, σημαντικές απώλειες είναι οι Μίμης Μπενίσκος και Γιώργος Σιμψερής, με τον πρώτο να συμπληρώνει 4 κίτρινες κάρτες στο ματς με το Μακροχώρι και τον δεύτερο να τραυματίζεται στο φιλικό με τον Αχιλλέα Νάουσας, που διεξήχθη μεσοβδόμαδα. Από την άλλη πλευρά, ο Σωτήρης Αντωνίου δεν θα έχει στη διάθεση του τους Αποστόλη Τσιανάκα και Βασίλη Ντακούλα που συμπλήρωσαν κάρτες, ενώ επιστρέφει ο Άρης Λώττας που εξέτισε.

Αχιλλέας Δομοκού – ΑΟ Καρδίτσα : Ο χαμένος χάνεται στο αυριανό παιχνίδι! Αχιλλέας και ΑΟΚ αγωνίζονται αύριο σε έναν αγώνα δίχως αύριο, ενώ πιθανό είναι το σενάριο να μην τους βολεύει ούτε η ισοπαλία. Αρνητικό αποτέλεσμα σημαίνει απομάκρυνση από τη γραμμή του υποβιβασμού και θα πρέπει πλέον να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, που θα τους βρει στα τοπικά πρωταθλήματα. Οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, που αναμένεται να είναι εξαιρετικά αμφίρροπος.

Ας δούμε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της αυριανής 22ης αγωνιστικής, με τον ΑΟ Κύμης να παίρνει ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Πυργετό, που αποχώρησε οριστικά (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Ρήγας Φεραίος – Τρίκαλα  (1-1)

Πυργετός – ΑΟ Κύμης  0-3 α.α.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Λευκάδια  (0-1)

Αχιλλέας Δομοκού – ΑΟ Καρδίτσα  (0-1)

Μαχητής Τερψιθέας – Μακρoχώρι  (1-1)

Αμπελωνιακός – Λαμία  (1-4)

ΦΑΣ Νάουσα – Δωτιέας Αγιάς  (2-2)

Ρεπό: ΑΟ Χαλκίς

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected