Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Β Ερασιτεχνική – Το Pre Game της τελευταίας αγωνιστικής

pre gameΜία και…καμία για τη Β Ερασιτεχνική, με την 26η και τελευταία αγωνιστική να ρίχνει την αυλαία της φετινής συναρπαστικής κατά γενική ομολογία χρονιάς. Το γεγονός πως 6 ομάδες κέρδιζαν την άνοδο για την Α2 Ερασιτεχνική, δημιούργησε μία άνευ προηγουμένου κατάσταση στο πρωτάθλημα, με αρκετές ομάδες να παλεύουν μέχρι τέλους για τις προνομιούχες θέσεις. Ωστόσο, στην αυριανή αγωνιστική παίζεται μόνο η 6η θέση, καθώς οι υπόλοιπες κρίθηκαν οριστικά. Αυτές είναι οι Δόξα Λιανοβεργίου (πρωταθλήτρια), Ποντιακή Νεολαία Αράχου, Εθνικός Ράχης, ΑΟ Μαρίνας, Μακεδονικός Πλατάνου και αύριο θα φανεί ποια εκ των Ακαδημίας Μακροχωρίου και ΜΑΣ Βεργίνας θα κλείσει την εξάδα που θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο στην Α2.

Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου ωστόσο έχει το σημαντικό προβάδισμα έναντι του ΜΑΣ καθώς χρειάζεται μόλις ένα βαθμό κόντρα στον αδιάφορο Εθνικό Ράχης για να πετύχει τον στόχο της. Ωστόσο, σε περίπτωση ισοβαθμίας το πλεονέκτημα έχει η ομάδα του Βασίλη Θεοχαρόπουλου λόγω του συντελεστή τερμάτων των μεταξύ τους αγώνων (1-1, 1-5).

Σημειώνουμε τέλος πως η ομάδα που υποβιβάζεται είναι ο Μακεδονικός Επισκοπής, ο οποίος θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο στη Γ Ερασιτεχνική.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Ηρακλής Γεωργιανών – Ποντιακή Νεολαία Άραχου  (0-3)

Ακαδημία Μακροχωρίου – Εθνικός Ράχης  (0-3)

ΜΑΣ Βεργίνα – ΑΕ Κυδωνέας  (2-5)

ΑΣ Πατρίδας – Μακεδονικός Επισκοπής  (7-0)

ΑΟ Μαρίνας – ΑΕ Σφηκιάς  (5-1)

Μακεδονικός Πλατάνου – Δόξα Λιανοβεργίου  (0-2)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected