Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λάρισα – Οικονόμος Τσαριτσάνης (3-3) Το καλύτερο ματς της χρονιάς!

bac3bc9dc18e7846367a87781f824181_LΜεγάλη ένταση στην ανάπαυλα του ημιχρόνου καθώς οι φίλοι των γηπεδούχων απαίτησαν την αποχώρηση του Πλεξίδα από το γήπεδο αποδοκιμάζοντάς τον έντονα

Έξι γκολ και πολλή ένταση είχε να επιδείξει η αναμέτρηση της Λάρισας με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο «Αλκαζάρ» για την 22η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η αρχή του… χορού των γκολ έγινε στο 18’ με τον Κωστούλα να νικάει τον Σικαλιά με δυνατό σουτ ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, οι παίκτες του Κώστα Κατσαρά κατάφεραν πριν το ημίχρονο να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Κωστούλα ξανά στο 45’.

Στην ανάπαυλα όμως υπήρξε πολλή ένταση στην θύρα 3 του γηπέδου, καθώς οι φίλοι της Λάρισας αντιλήφθηκαν την παρουσία του Βαγγέλη Πλεξίδα στις εξέδρες. Αυτό προκάλεσε την αντίδρασή τους καθώς ξεκίνησαν να τον αποδοκιμάζουν έντονα απαιτώντας την αποχώρησή του. Τελικά και με τις δυνάμεις της Αστυνομίας να κάνουν την εμφάνισή τους, ο Πλεξίδας αποχώρησε ύστερα από λίγο και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Αναφορικά με την αγωνιστική δράση, στο 56’ ο Νεμπεγλέρας κατάφερε να σουτ να μειώσει σε 2-1, ενώ 8 λεπτά αργότερα ο Καρακατσάνης έφερε το ματς στα ίσια. Η… αντεπίθεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 74’ ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε κόρνερ και ο Γκούρτσας με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ωστόσο, ο Οικονόμος κατάφερε να φύγει με τον ένα βαθμό από το «Αλκαζάρ», καθώς στις καθυστερήσεις (97’) ο Κουλτσιάκης έκανε το 3-3 με κεφαλιά.

Λάρισα (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σαββίδης, Κωτσιόπουλος (35′ Σιάκκας), Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (35′ Καρακατσάνης), Τσεμπερίδης, Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι (75′ Ρούσσης).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Παπαγεωργίου, Καρακώστας, Κολιός, Κουμπούρας, Κουρδής, Καραγκούνης (82′ Ματούλας), Πρικάκης, Κωστούλας (75′ Κωστούλας), Χάμος, Γκουντρουμπής (60′ Κουλτσιάκης).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected