Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Αχιλλέας Νεοκάστρου 2-0

Συνεχίζει το εντυπωσιακό της σερί η ΑΕ Καψόχωρας, που παραμένει αήττητη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο για πάνω από 2 μήνες! Η ομάδα του Χρήστου Τερζίδη πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και ο σημερινός του αντίπαλος δεν θα μπορούσε  (εκ των πραγμάτων) να σταθεί εμπόδιο. Κι αυτό γιατί η νταμπλούχος ομάδα της περσινής περιόδου εμφανίστηκε με 10 μόλις ποδοσφαιριστές στο γήπεδο της Καψόχωρας (δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα) και μάλιστα στο 48′ έμεινε με 9 λόγω σοβαρού τραυματισμού του Φρέντυ Πήχα, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά… Οι “κοκκινόμαυροι”, οι οποίοι προερχόταν από την πρόκριση στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρου Βαφειοχωρίου Κιλκίς και λίγες μέρες πριν τη δεύτερη πρόκληση με αντίπαλο τη Θύελλα Φιλώτα, παρουσιάστηκαν κουρασμένοι και χωρίς να έχουν βαθμολογικό κίνητρο, δεν ανέβασαν “στροφές” κρατώντας δυνάμεις για το ταξίδι της Τετάρτης. Από την άλλη πλευρά, οι “ασπρόμαυροι” έχοντας άμεση ανάγκη τους βαθμούς εμφανίστηκαν ελλιπείς στο σημερινό παιχνίδι (απόντες για διάφορους λόγους οι Βαλδήρ, Τεπετός, Ξαφέτης, Ανδρίτσος, Τσάκαλος) και μοιραία ηττήθηκαν παρά το γεγονός πως πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, κυρίως λόγω του αριθμητικού πλεονεκτήματος της ΑΕΚ. Μετά από ένα μετριότατο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 52′ με αυτογκόλ της άμυνας του Αχιλλέα και ενώ είχε προηγηθεί ο σοβαρός τραυματισμός του Φρέντυ Πήχα, ο οποίος διακομίσθηκε στο κέντρο υγείας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο μέσος του Αχιλλέα δέχτηκε χτύπημα από πόδι αντιπάλου στο πρόσωπο, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα στον ρέφερι της συνάντησης, ζητώντας αποβολή.

Το 2-0 έγινε στο 63′ όταν μετά από σέντρα του Νοτόπουλου, ο Διονύσης Κωστόπουλος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με πλασέ νίκησε τον Δημόπουλο, πετυχαίνοντας το 15ο προσωπικό του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Το δια ταύτα

Το βάρος πλέον για τον Αχιλλέα πέφτει στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, σε μία αναμέτρηση που έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τους “πράσινους”. Ωστόσο η 12η θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή, δεν τον εξασφαλίζει οριστικά καθώς στο σενάριο υποβιβασμού ομάδας από τη Γ Εθνική και μη προβιβασμού του πρωταθλητή, οδηγεί αυτόματα στην Α2. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα ειδικά από τη στιγμή που το ρόστερ της ομάδας είναι εξαιρετικά ελλιπές…

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Γιάντση.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Καρασαββίδης, Νικολόπουλος (46′ Νοτόπουλος), Παπαδόπουλος, Μαγγανάρης, Μόσχος, Διτσόλας (70′ Σωτηρόπουλος), Βλάχος, Μουσκεφτάρας, Πιπιλιάρης, Κωστόπουλος, Γρηγοριάδης (75′ Λεμπιάν)

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Δημόπουλος, Σίμος, Ματράκας, Κοτζαχρήστος, Αράπος, Μηλιώτης, Πήχας, Τοπαλίδης, Κατσιγιαννόπουλος, Καλφούντζος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected