Κατηγορίες
Super League 1

Δίκη στον ΣΚΑΪ : “Πάρτι με τις φορολογικές ενημερότητες!”

forologiki-enimerotitaΑυτό αναφέρθηκε στην τηλεοπτική “ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ”, η οποία αποκάλυψε επίσης τις δύο ομάδες της Super League που δεν έχουν καταθέσει ισολογισμό στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή της Δευτέρας (24/03) έφερε στο φως έγγραφο που έστειλε στην ΕΠΟ η Εισαγγελία Αθηνών και ζητάει τα αποδεικτικά όλων των ασφαλιστικών εισφορών των ποδοσφαιριστών από το 2002. Είχε προηγηθεί εισαγγελική έφοδος για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν παρατυπίες στο λογιστήριο της Ομοσπονδίας.

Ο προϊστάμενος της αθλητικής εισαγγελίας Αθηνών Χάρης Λακαφώσης ερευνά ενδελεχώς το θέμα των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων των ομάδων, οι οποίες έφτασαν τις 47.

Επίσης, η εκπομπή αποκάλυψε τις δύο ομάδες της Super League που δεν έχουν καταθέσει ισολογισμό στο υπουργείο Ανάπτυξης, όπως έχουν υποχρέωση όλες οι Ανώνυμες Εταιρείες στην Ελλάδα. Αυτές είναι επί δύο χρόνια ο Πανιώνιος και για ένα έτος ο Πλατανιάς.

Μάλιστα για το θέμα ενημέρωσε τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, ο αρμόδιος υφυπουργός Ανάπτυξης, Θανάσης Σκορδάς.

Από την πλευρά των Κρητικών, πάντως, υπήρξε διάψευση μέσω του νομικού τους εκπροσώπου, Χρήστου Πραματευτάκη. Συγκεκριμένα με τηλεφωνική του παρέμβαση, υποστήριξε πως έχει ήδη εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση ο ισολογισμός κι εστάλη ταχυδρομικώς στο Υπουργείο Ανάπτυξης εδώ και μήνες.

*skai.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected