Κατηγορίες
Super League 1

Πλατανιάς – Λεβαδειακός (2-0) Για 90′ ο Μουλόπουλος

1093468Ο Πλατανιάς επέστρεψε στις νίκες και πήρε ανάσα στη “μάχη” της παραμονής στη Superleague. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού για την 31η αγωνιστική και διατήρησε τις ελπίδες για παραμονή.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Σέρβος μεσοεπιθετικός Αλεκσάντρ Κάταϊ. Μολονότι το ξεκίνημα του ματς τον βρήκε στον πάγκο, μπήκε στο παιχνίδι και σημείωσε δύο καθοριστικά γκολ, από ένα σε κάθε ημίχρονο.

Ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Γιωργαλλίδη παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν από το 67′ με αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αυστηρή αποβολή του Κώστα Καζναφέρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η νίκη του Πλατανιά θα είχε ίσως μεγαλύτερο… αντίκτυπο στη βαθμολογία, αν στραβοπατούσε η Βέροια που μάχεται επίσης για την παραμονή. Η Βέροια επικράτησε με 3-2 της Skoda Ξάνθης. Πλατανιάς και Βέροια ισοβαθμούν στην 15η θέση με 31 βαθμούς.

Πλατανιάς : Γιωργαλλίδης, Ίνκουμ, Γιαχία, Φερνάντες, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Καζναφέρης, Μπέλιτς (35′ Κάταϊ), Μενδρινός, Βλαχοδήμος (73′ Τετέ), Σιαλμάς (53′ Τόρες).

Λεβαδειακός : Στρατηλάτης, Ιντζίδης, Γεωργίου, Κώτσιος (72′ Μιλοσάβλιεβ), Κονέ, Μουλόπουλος, Βαρέλα (59′ Βούκσεβιτς), Πετράτσι, Χαραλάμπους, Μάντζιος, Μάρτινς (46′ Γιάντσης).

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected