Παιδικό Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Βέροια Κ15 3-2

DSCN8986

Έναν από τους πιο θεαματικούς ίσως τελικούς στο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας είχαμε την τύχη να παρακολουθήσαμε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας. ΠΑΟΚ Κουλούρας και ΓΑΣ Βέροια “διαφήμισαν” το ποδόσφαιρο και εκτός των πέντε τερμάτων που σημειώθηκαν, οι ευκαιρίες που χάθηκαν εκατέρωθεν ξεπέρασαν τις 15!

Εντυπωσιακή επίσης και η προσέλευση του κόσμου, καθώς 500 και πλέον θεατές απόλαυσαν τον σημερινό τελικό, που είχε μεγάλο θριαμβευτή τον ΠΑΟΚ Κουλούρας. Η ομάδα του Μανώλη Γιοβανόπουλου πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και παρά το γεγονός πως απειλήθηκε στο τέλος με ισοφάριση, για ένα ημίχρονο ήταν εξαιρετική. Μέχρι την ανάπαυλα, κατόρθωσε να προηγηθεί με 3-0 και αν οι παίκτες ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να “καθαρίσουν” το παιχνίδι από πιο νωρίς.

Στη συνέχεια μέτρησε τόσο η κούραση από πλευράς “ασπρόμαυρων” όσο και η δεδομένη ποιότητα των παικτών του Γιάννη Καψαλιάρη, οι οποίοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και κατόρθωσαν να μειώσουν σε 3-2 απειλώντας μάλιστα στο τέλος με την ισοφάριση. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Χρυσάνη, μετέτρεψε παίκτες, προπονητές και παράγοντες του ΠΑΟΚ σε μία…άμορφη μάζα, πανηγυρίζοντας έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου.

Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Καραμελίδη αλλά και και η παράδοση του Κυπέλλου στους “ασπρόμαυρους”, στιγμή που την χάρηκαν με την ψυχή τους.

Το φιλμ του αγώνα

11′ Δυνατό σουτ του Λαφτσίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Νικολαϊδη και στη συνέχεια άουτ.

13′ Ωραία κίνηση του Μελιόπουλου, πασάρει στον αμαρκάριστο Χαρίση, το πλασέ του τελευταίου όμως περνά μόλις άουτ.

17′ ΓΚΟΛ! Πολύ ωραία πάσα του Τριανταφυλλόπουλου από τον χώρο του κέντρου, ο Μελιόπουλος προλαβαίνει την έξοδο του Νικολαϊδη και με λόμπα ανοίγει το σκορ για τον ΠΑΟΚ (1-0)

19′ Εξαιρετική κίνηση του Καραγιάννη από αριστερά, περνά δύο αντιπάλους, πάσα στον Μίχο που βρίσκεται αμαρκάριστος στο ύψος της περιοχής, το πλασέ όμως που επιχειρεί περνά λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιμόπουλου.

22′ Σουτ του Σουγκαρή από το ύψος της περιοχής, η μπάλα άουτ.

24′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Ιωάννου πλασαριστά για τον Τριανταφυλλόπουλο, αυτός μπαίνει από αριστερά στην περιοχή και πέφτει στο έδαφος. Ο ρέφερι κ. Χρυσάνης υποδεικνύει την άσπρη βούλα και ο Ιωάννου ευστοχεί για το 2-0.

31′ Δυνατό σουτ του Καραγιάννη, μπλοκάρει ο Τσιμόπουλος.

39′ ΓΚΟΛ! Βαθιά μπαλιά του Ποζιάδη, ο Μελιόπουλος σε πλεονεκτική θέση και με πλασέ τριπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του (3-0)

44′ Κίτρινη κάρτα Μίλης.

45′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Σουγκαρή από αριστερά, αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Κρύπας βρίσκεται στην πορεία της μπάλας όμως δεν φαίνεται να τη βρίσκει και καταλήγει στη γωνία του Τσιμόπουλου που αιφνιδιάστηκε (3-1)

48′ Κίτρινη κάρτα Χαρίσης.

50′ Δυνατό σουτ του Ποζιάδη, λίγο άουτ.

53′ Κίτρινη κάρτα Τριανταφυλλόπουλος.

56′ Σουτ του Χαρίση, η μπάλα άουτ.

65′ Κίτρινη κάρτα Σούγκαρης.

70′ ΓΚΟΛ! Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Καραγιάννη, σουτ του τελευταίου αποκρούει ο Τσιμόπουλος και στην επαναφορά ο Καραγιάννης και πάλι δεν θα αστοχήσει (3-2)

73′ Κίτρινη κάρτα Παντέλογλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Ορφανίδη και Μπέκα

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Τσιμόπουλος, Μίλης, Χαραλαμπίδης, Παντέλογλου, Ποζιάδης, Καρύδας, Ιωάννου, Τριανταφυλλόπουλος, Μελιόπουλος, Λαφτσίδης, Χαρίσης. Αγωνίστηκαν και οι Χαρπίδης, Σακαλής, Τζίρος.

Βέροια Κ15 : Νικολαϊδης, Τσάμης, Κρύπας, Ποζιάδης, Σούγκαρης, Αϊρατζής, Μουρατίδης, Βύζας, Μίχος, Κουτσούκης, Καραγιάννης. Αγωνίστηκαν και οι Γκαλίτσιος, Θυμιόπουλος, Κανδηλίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected