Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Αχιλλέας Νεοκάστρου 0-2

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Αχιλλέας στον Άγιο Γεώργιο και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των αγώνων της 28ης αγωνιστικής, ελπίζει πλέον βάσιμα για την αποφυγή της 12ης θέσης. Η ομάδα του Αντώνη Νησελίτη είχε πολύ καλή απόδοση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και έφερε σε δυσμενή θέση τους “πράσινους”, που οριστικά τερματίζουν στην 13η θέση.

Μοναδική περίπτωση για να αποφύγει τον υποβιβασμό η ομάδα του Σάκη Παπαδίνα, είναι ο συνδυασμός ανόδου του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας μέσω των μπαράζ αλλά και παραμονής όλων των ομάδων της Ημαθίας στη Γ Εθνική. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο Απόλλων αποχαιρετά την κατηγορία μετά από 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, παιχνίδι κέντρου κυρίως, με τις ομάδες να προσπαθούν να βγουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ, χωρίς να σημειώνεται κάτι το αξιόλογο. Οι φιλοξενούμενοι, που παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες (εκτός για διάφορους λόγους οι Βαλδήρ, Τεπετός, Ξαφέτης και Πήχας) είχαν την ελαφρά υπεροχή και προσπάθησαν κυρίως από τα άκρα να απειλήσουν την εστία του Σίμου. Οι γηπεδούχοι στο διάστημα αυτό, είχαν ένα καλό σουτ του Δημήτρη Μπαξεβάνου του Γ. που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι “πράσινοι” αποφάσισαν να ρισκάρουν περισσότερο, καθώς μόνο η νίκη θα τους έβαζε και πάλι σε τροχιά παραμονής, ωστόσο ο Αχιλλέας βρήκε τις διόδους στην αντίπαλη άμυνα και κατάφερε στο 54′ να ανοίξει το σκορ. Ο Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος βρήκε ωραία τον Βαγγέλη Μηλιώτη και αυτός από καλή θέση έκανε το 0-1 για την ομάδα του.

Στο 70′ το έργο των γηπεδούχων έγινε ακόμη πιο δύσκολο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αλέξης Παπαδίνας.  Στο 83′ ο Αχιλλέας εκμεταλλεύτηκε το ακόμη μεγαλύτερο ρίσκο που πήραν οι “πράσινοι” και με τον Μηλιώτη και πάλι πέτυχαν το 0-2, “κλειδώνοντας” ουσιαστικά τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι.

Παρά τις προσπάθειες των Σάκη Παπαδίνα και Πήκου που είχαν δύο καλές στιγμές στη συνέχεια, το 0-2 παρέμεινε μέχρι το 90′ και το τελικό σφύριγμα του ρέφερι βρήκε τον Αχιλλέα να πανηγυρίζει μία πολύ σημαντική νίκη.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Τρούπκος, Μιχαηλίδης, Παπαδίνας Α., Μπαξεβάνης Δ.Ν., Τσουλχάι, Πήκος, Σπυριδωνίδης, Ορφανίδης (78΄Πράσσος), Μπαξεβάνης Δ.Γ. (55′ Δεβετζίδης), Παπαδίνας Σ.

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Δημόπουλος, Κοτζαχρήστος, Ματράκας, Αράπος, Σίμος, Μηλιώτης, Τοπαλίδης, Κατσιγιαννόπουλος, Πίσιος, Καλφούντζος.

Ευχαριστήριο Σάκη Παπαδίνα και η ανανέωση

Ο προπονητής του Απόλλων Αγίου Γεωργίου, με δηλώσεις του στο Imathia Sports News θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας αλλά και τη διοίκηση για τη στήριξη, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη. Αναλυτικά : “Θα ήθελα από καρδιάς, να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που και σήμερα βρέθηκε στο πλευρό μας. Να εκφράσω τη μεγάλη μου ευγνωμοσύνη για την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης προς το πρόσωπο μου και με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο το γεγονός πως μου προτάθηκε η ανανέωση της συνεργασίας μας, σε όποια κατηγορία κι αν βρίσκεται τη νέα περίοδο η ομάδα”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected