Super League 1

Super League – Πέφτει η αυλαία της 32ης αγωνιστικής

d559d0cd28bdea859530c80758931720_L

Με 4 βαθμούς να τους χωρίζουν Ξάνθη και Πλατανιάς τίθενται αντιμέτωποι στα Πηγάδια την Δευτέρα (31/3) στο ματς που συμπληρώνει το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής, κυνηγώντας τη νίκη καθώς έχουν τον ίδιο στόχο. Οι Ακρίτες με το τρίποντο μπορούν τις δυο τελευταίες αγωνιστικές να αισθάνονται ουσιαστικά ήρεμοι αναφορικά με την παραμονή, ενώ η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη θέλει τη νίκη για να μη χάσει έδαφος στην κούρσα της σωτηρίας με κύριους αντιπάλους Βέροια και Απόλλωνα.

Έτοιμοι οι Ακρίτες

Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Νίκος Κεχαγιάς που δεν έχει στη διάθεσή του μόνο τον τιμωρημένη Βασιλακάκη. Χωρίς προβλήματα τραυματισμών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά την Δευτέρα (31/3) με την οποία συμπληρώνεται το… παζλ της 32ης αγωνιστικής. Ο Νίκος Κεχαγιάς δεν ανακοίνωσε αποστολή μετά το τέλος της κυριακάτικης (30/3) προπόνησης έχοντας στη διάθεσή του όλους σχεδόν τους παίκτες του, καθώς απών θα είναι μόνο ο Βασιλακάκης που θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών. Όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, η τελική 18άδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης όπου στόχος των Ακριτών είναι η νίκη προκειμένου να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή ώστε να αντιμετωπίσουν τις 2 τελευταίες αγωνιστικές χωρίς άγχος.

«Πονοκέφαλοι» για Αναστασιάδη

Τέσσερις απουσίες αντιμετωπίζει ο έμπειρος τεχνικός ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Με το θετικό αποτέλεσμα να είναι μονόδρομος, ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει την Ξάνθη στα Πηγάδια θέλοντας να μείνει «ζωντανός» στη… μάχη της παραμονής. Ωστόσο, ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν μπορεί να καταστρώσει απερίσπαστος τα πλάνα του καθώς έχει τέσσερα ονόματα γραμμένα στο απουσιολόγιό του. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Φερνάντεζ και Καζναφέρη, του Μπέλιτς, που έμεινε στα Χανιά καθώς και του τραυματία Ναζλίδη. Έτσι, στη διάθεσή του για το ματς που ολοκληρώνει την 32η αγωνιστική έχει τους εξής παίκτες: Αγκιλέρα, Βλαχοδήμο, Γιαχία, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Θέρα, Ινκούμ, Κατάι, Μενδρινό, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Σιαλμά, Σιώπη, Σούκια, Τέτε και Τόρες.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected