Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Λαμία – Αναγέννηση Καρδίτσας 3-3

fil11

Συναρπαστικό θέαμα πρόσφεραν, στους 300 περίπου θεατές που βρέθηκαν απόψε στις κερκίδες του ΔΑΚ Λαμίας, ο ΠΑΣ Λαμία 1964 και η Αναγέννηση Καρδίτσας, στο δυνατό φιλικό τεστ, το οποίο τέλειωσε ισόπαλο με σκορ 3-3.

Ο αγώνας τα είχε όλα, δυνατές μονομαχίες, ρυθμό, πολλά γκολ, χαμένα πέναλτι, δοκάρι, ανατροπές στο σκορ και καλό ποδόσφαιρο.

Μόλις στο 2′ η Λαμία θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λεμά από τον Οικονόμου. Το εκτέλεσε ο Ζλατκόφσκι, με τον Λαμιώτη Γιώργο Τσάμη να πέφτει σωστά και να αποκρούει.

Στο 13′ η Λαμία άνοιξε το σκορ όταν ο Κιπτίου με καθετη μπαλιά βρήκε μέσα στην περιοχή τον Λεμά, με πλάτη προς την εστία. Αυτός όμως κατάφερε να γυρίσει και να στείλει τη μπάλα στη γωνία…1-0.

Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα ο σκόρερ της Λαμίας βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσάμη, αλλά ο τελευταίος έσωσε την εστία του.

Στο 33′ ήρθε η ισοφάριση για την ΑΣΑ. Ο Μίχος από αριστερά εκτέλεσε φάουλ, πρώτη κεφαλιά από τον Σίμωση, δεύτερη από τον Οικονόμου…1-1.

Προβάδισμα στο σκορ για την Αναγέννηση στο 48′ όταν ο Χατζηρίζος από αριστερά σέντραρε και οΣίμωσης με κοντινή κεφαλιά… 1-2.

Με τη σέντρα ο Διαμαντίδης έπιασε βολίδα από 25μ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα…2-2.

Στο 70′ ο Κοντογεώργος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Σίμωση και δόθηκε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Χατζηρίζος στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

Επτά λεπτά αργότερα νέο πέναλτι για την Καρδίτσα, σε ανατροπή του Γεωργακόπουλου από τον Κουτρομάνο. Το χτύπησε ο ίδιος…2-3.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 82′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κόλεφ (ανατροπή του Σπυριδάκη από τον Χύτα). Στο 90′ η ΑΣΑ είχε δοκάρι με τον Κρανιώτη.

Λαμία : Πουρής (67′ Κοντογεώργος), Παπαστεργίου (46′ Θωμόπουλος), Κοντοχρήστος (57′ Λάμπρου), Μκρτσιάν (57′ Σπυριδάκης), Γόγολος (57′ Παπαδήμας), Αντωνόπουλος (57′ Μπαλής), Ευσταθίου (57′ Αντωνίου), Ζλατκόφσκι (57′ Κουτρομάνος), Λεμά, Διαμαντίδης (57′ Κόλεφ), Κιπτίου (57′ Καραπέτσας).

Αναγέννηση Καρδίτσας : Τσάμης, Κόκκινος, Δημόπουλος (46′ Χατζηρίζος), Κουκούλης, Οικονόμου (71′ Χύτας), Καραχάλιος (61′ Μπιτέλης), Μίχος, Μαυριάς (46′ Γεωργακόπουλος), Υφαντής (46′ Γήτας), Χλωρός (46′ Γκουγκούδης), Σίμωσης (71′ Κρανιώτης).

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected