Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

A1 Ερασιτεχνική – Ψηφίστε τον rookie της χρονιάς!

user10056017_pic13808_1273439322Απομένουν 9 μέρες ακόμη για το 1ο All Star Game των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών της Ημαθίας και οι διοργανωτές δίνουν τη δυνατότητα στους αναγνώστες μας να ψηφίσουν τον 36ο ποδοσφαιριστή, που θα συμμετέχει στον αγώνα-γιορτή της 15ης Απριλίου (15.00) στο γήπεδο της Κουλούρας.

Το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής ολοκληρώνεται το Σάββατο 12/4 και όπως είναι κατανοητό, δεν θα υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να επιλεγεί ο MVP της 3οης αγωνιστικής. Έτσι, ξεκινά από σήμερα (παράλληλα με την ψηφοφορία του MVP της 29ης αγωνιστικής, που θα ξεκινήσει αύριο Δευτέρα 7/4) η διαδικασία επιλογής του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή κάτω των 20 ετών όλης της χρονιάς!

Στον πίνακα που θα δείτε παρακάτω, θα δείτε έναν ποδοσφαιριστή από κάθε ομάδα από τις 15 που συμμετείχαν στη φετινή Α1 Ερασιτεχνική και έχει γεννηθεί μετά τις 15/4/1994, ώστε να συμπληρώνονται 20 χρόνια από την ημέρα διεξαγωγής του 1ου All Star Game.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13/4 στις 12.00μμ. το μεσημέρι και λίγη ώρα μετά θα ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα. Παρακάτω θα δείτε τη ονόματα των παικτών που επιλέχθηκαν γι’ αυτή τη διαδικασία. Αν εσείς έχετε διαφορετική γνώμη, μπορείτε στο κενό που υπάρχει στο τέλος να συμπληρώνετε τον παίκτη που επιθυμείτε.

Σπύρος Κίτσας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)

Γιώργος Μπιτόπουλος (Φίλιππος Μελίκης)

Παναγιώτης Ντάτσης (Αχιλλέας Νάουσας)

Δημήτρης Βλάχος (ΑΕ Καψόχωρας)

Γιώργος Συμεωνίδης (Ατρόμητος Διαβατού)

Κώστας Τσίπης (ΑΕ Χαρίεσσας)

Κώστας Καρβούνης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων)

Θάνος Κολοκοτρώνης (Άτλας Ζερβοχωρίου)

Έρβις Μιμίνι (Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου)

Γιώργος Γκατζούφας (Φίλιππος Μέσης)

Παναγιώτης Καλφούντζος (Αχιλλέας Νεοκάστρου)

Ερόλ Τσουλχάι (Απόλλων Αγίου Γεωργίου)

Χρήστος Αντωνίου (Νηρέας Βέροιας)

Τάσος Τουρατζίδης (Νέα Γενεά Νικομήδειας)

για να ψηφίσετε πατήστε εδώ

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected