Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Δωτιέας Αγιάς 1-1

P4064675Οι Κατερινιώτες δεν είχαν την καλή τους γνώριμη απόδοση και υποχρεώθηκαν σε ισοπαλία από τους Λαρισινούς της Αγιάς, με το τελικό 1-1 να αποτελεί το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Το πρώτο ημίωρο του αγώνα ξεκίνησε νωχελικά και για τις δυο ομάδες κι αν έψαχνες κάποια φάση που έγινε στο μισάωρο της αναμέτρησης, δύσκολα θα ερχόταν κάποια στο μυαλό σου, αφού καμία ομάδα δεν έδινε χώρο στην άλλη και η πίεση ήταν εμφανής στο κέντρο του γηπέδου και για τους δυο αντιπάλους.

Στο 34΄έγινε η πρώτη αλλά και συνάμα μεγάλη ευκαιρία για τον Αχιλλέα με τον Γιώργο Τασίδη. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της ομάδας της Πιερίας, σηκώθηκε δυνατά στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο γάμα της εστίας του Λαμπρόπουλου. Αφού η μπάλα τράνταξε το δοκάρι, οι γηπεδούχοι παραχώρησαν κόρνερ, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε το Δημήτρης Παυλίδης.

Ο κεντρικός μέσος του Αχιλλέα με έξυπνο σούτ στο πρώτο δοκάρι, έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί με απευθείας  εκτέλεση κόρνερ στα δίχτυα που τερματοφύλακα του Δωτιέα, Λαμπρόπουλου.

Οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν και πάλι ο Τασίδης, πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή της Λαρισινής ομάδας, αλλά τελευταία στιγμή αμυντικός των γηπεδούχων έβαλε το κεφάλι του την ώρα της εκκίνησης της πορείας της μπάλας για τα δίχτυα του Λαμπρόπουλου, γλιτώνοντας βέβαιο γκολ κατά της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας πίεσε, είχε την κατοχή της μπάλας αλλά ο Δωτιέας ήταν αυτός που έκανε τις μεγάλες φάσεις. Στην πρώτη ο Τσατσαλίδης μπήκε στο 60΄ μέσα στην περιοχή του Σακελλαρίδη και αφού πέρασε τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα, σούταρε επάνω στην πίεση της προσπάθειας για να περάσει η μπάλα άουτ επάνω από τα δοκάρια.

Στην δεύτερη ευκαιρία στο 80΄, ο Τσιρογιάννης βρέθηκε μόνος και ανενόχλητος στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Αχιλλέα, σούταρε δυνατά για να κρατήσει όμως την εστία του ανέπαφη ο Σακελλαρίδης.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Σακελαρίδης, Λάλας, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου (84’ λ.τ. Τσαγκαράκης), Παυλίδης, Τρικαλόπουλος, Μακράκης, Ευαγγελόπουλος (73’ Μπαγγέας), Παλμίδης.

Δωτιέας Αγιάς : Λαμπρόπουλος, Ριζούλης, Λούγκος (55’ Χατζηλιάδης), Τσανάκας, Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης ( 90’ Τσακάλι), Τσιρογιάννης (85’ Νταγιάντας), Βαλαώρας, Ντακούλας, Κατσίκης.

*Το βαθμό της ισοπαλίας αφιέρωσαν οι παίκτες του Δωτιέα στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γούτο Νίκο, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Νάουσα, αλλά μόλις χτες έγινε διάγνωση από τον κ. Καλαμπάκα Κων/νο για κάταγμα στο δεύτερο μετατάρσιο. Παίκτες, προπονητές και διοίκηση του εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους. Παράλληλη, οι άνθρωποι της Λαρισινής ομάδας ευχαριστεί τη Διοίκηση της Νεοκαισάρειας για την άριστη φιλοξενία .

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected