Κατηγορίες
Football League

Ηρακλής Ψαχνών – Ηρακλής 2-1

403f1d4560aa913bcef03ea20063f686_LΟ Ηρακλής Ψαχνών νίκησε 2-1 τον Ηρακλή στην Εύβοια, έκανε το δύο στα δυο στις πρώτες αγωνιστικές των play off της Football League και έδειξε πως μπορεί να μπει… σφήνα σε Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα για την άνοδο στα «σαλόνια»

Ακριβά θα πουλήσει το… τομάρι του ο Ηρακλής Ψαχνών, καθώς κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης απέδειξε πως δεν μπήκε στα πλέι οφ ανόδου απλά για τη συμμετοχή! Η ομάδα της Εύβοιας κατάφερε να νικήσει τον «Γηραιό» στο γήπεδό της, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν και τη συμπαράσταση οπαδών τους που ταξίδεψαν για να συμπαρασταθούν στην ομάδα του Όγιος, και έφτασε έτσι στους έξι βαθμούς μετά από δυο νίκες σε ισάριθμές αγωνιστικές στους αγώνες διαβάθμισης.

Ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ο Ηρακλής Ψαχνών, είδε τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο 56’ με τον Λίμα και στο επόμενο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με τον Κρητικό! Ο Ηρακλής αντέδρασε στο 76’ με τον Πουρτουλίδη να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ, οι χαρά των Θεσσαλονικέων ωστόσο, δεν κράτησε πολύ καθώς στο 78’ ο Μπουμάλ έκανε το 2-1 και χάρισε τεράστια νίκη στους Ψαχνιώτες!

Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Ντελέκος (61′ Οχάντζα), Τσιμότζι, Πατσατζόγλου, Γκμπαγκουϊντί (86′ Τσούτσης), Μπουμάλ (80′ Νικολόπουλος), Κρητικός

Ηρακλής (Γκιγιέρμο Όγιος): Κολίτσι, Μπουκουβάλας (88′ Σιατραβάνης), Σαββίδης, Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου (83′ Σκόρτσα), Λίμα, Πουρτουλίδης, Ονουάτσι, Τσιλιανίδης (71′ Ματσούκας), Ζάχορα

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected