Κατηγορίες

1o All Star Game Ερασιτεχνών Νομού Ημαθίας – Νικητής αναδείχθηκε το ποδόσφαιρο!

DSC_2506Ένα μεγάλο στοίχημα κερδήθηκε από όλους όσους συμμετείχαν την Μεγάλη Τρίτη 15/4, στο 1o All Star Game Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιριστών που επιλέχθηκαν από τους αναγνώστες του Imathia Sports News και διοργανώθηκε από τους συνεργάτες της αγαπημένης σας ιστοσελίδας. Οι τέσσερις προπονητές, 36 ποδοσφαιριστές και 100-120 περίπου θεατές που βρέθηκαν στην εξέδρα του Δημοτικού Γηπέδου Κουλούρας, απόλαυσαν τρεις ώρες ποδοσφαιρικής γιορτής, μακριά από το άγχος και τον ανταγωνισμό των πρωταθλημάτων.

Παρά την εκ παραδρομής παρεξήγηση από πλευράς μας για την συγκεκριμένη ώρα έναρξης του αγώνα, η ΕΠΣ Ημαθίας όρισε τελικά διαιτητές και η παρουσία των κ.κ. Βρέσκα, Χρυσάνη και Παζαρτζικλή έδωσαν ακόμη πιο επίσημο τόνο στην ποδοσφαιρική γιορτή. Αρωγός η παρουσία ως…ομπρέλα της διοίκησης και τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ Κουλούρας, που ήταν απόλυτα συνεργάσιμοι αλλά και η εθελοντική υποστήριξη φίλων και συνεργατών, βοήθησε τα μέγιστα ώστε η εκδήλωση να αποτελέσει (τουλάχιστον για μας) μία εξαιρετική εμπειρία.

Η προπώληση και οι βραβεύσεις 

DSC_2374

Όπως ανακοινώθηκε από τον αρχισυντάκτη και υπεύθυνο της διοργάνωσης, Αργύρη Τσιγγενόπουλο, η προπώληση των εισιτηρίων για το 1o All Star Game ξεπέρασε κάθε προσδοκία και τα 1200 περίπου που παρέλαβαν οι φίλαθλοι της Ημαθίας και όχι μόνο, αποτελούν την καλύτερη εκκίνηση στη σειρά εκδηλώσεων που με πρωτοβουλία του Imathia Sports News διοργανώνονται αυτό το καλοκαίρι.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις των πρωταγωνιστών των φετινών πρωταθλημάτων, αλλά και η ξεχωριστή βράβευση του Μερκούρη Καραλιόπουλου για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο νυν προπονητής του Αχιλλέα Νάουσας και παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής παρέλαβε το βραβείο του από τον γνωστό για τη θητεία του στη Βέροια και νυν βοηθός του Ράικο Ντόστανιτς, Μίλοε Πέτκοβιτς.

Τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην Α1 Ερασιτεχνική απολαμβάνει από το Σάββατο 12/4 ο Γιώργος Κίτσας, ο οποίος με 46 γκολ σε 30 αγώνες, αποτέλεσε τον άνθρωπο – κλειδί για τον φετινό τίτλο του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Το βραβείο του παρέλαβε από τον προπονητή της Ακαδημίας Βέροιας και παλαίμαχο παίκτη της Βέροιας, Θωμά Τρούπκο.

Επόμενη βράβευση ήταν αυτή του Αλέξη Χάμπαλη του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος με 14 γκολ πρώτευσε στη σχετική λίστα των σκόρερς του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής και το βραβείο του παρέλαβε από τον Υπεύθυνο των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ Κουλούρας και επί 25ετία σε υψηλό επίπεδο προπονητή, Νίκο Καρύδα. Ο ίδιος στη σύντομη ομιλία του, τόνισε πως η εμπειρία του από όλα αυτά τα χρόνια, φανερώνει πλέον πως η βάση για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και ως εκ τούτου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους αγωνίζονται σε αυτό το επίπεδο.

Την διαδικασία των βραβεύσεων ολοκλήρωσε ο Γιώργος Σαμψωνίδης του ΑΣ Ειρηνούπολης, πρώτος σκόρερ του 2ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του από τον προπονητή του ΠΑΟΚ Κουλούρας και παλαίμαχο επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Γιάννη Μαντζιαρίδη.

Η επιλογή των παικτών και το…αβαντάζ του Σάκη Παγγούρα!

DSC_2379

Μετά τη διαδικασία των βραβεύσεων, ακολούθησε η εναλλάξ επιλογή των ποδοσφαιριστών από τους δύο προπονητές, με τον Σάκη Παγγούρα να έχει ως πρωταθλητής το προνόμιο να διαλέξει πρώτος για την ομάδα των “Μπλε”, κάτι που του επέτρεψε να έχει το…πάνω χέρι όσον αφορά τον καταρτισμό της 18άδας. Πρώτος επιλέχθηκε ο τερματοφύλακας της Κυπελλούχου ΑΕ Καψόχωρας, Κυριάκος Καρασαββίδης ο οποίος πήρε την πορτοκαλί φανέλα με το νούμερο 1. Πρώτος στις επιλογές του προπονητή του Φίλιππου Μελίκης, Κώστα Παυλόπουλου ο τερματοφύλακας της ομάδας του Σωτήρης Ιωακειμίδης, ο οποίος παρέλαβε τη φανέλα του και άνοιξε την αυλαία των ποδοσφαιριστών που θα αποτελούσαν την “Λευκή” ομάδα.

Ακολούθησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που εκλέχθηκαν MVP κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για να φορέσουν τις στολές και να βγουν για το καθιερωμένο ζέσταμα.

Στη συνέχεια, ήταν η σειρά των εντυπωσιακών κοριτσιών του Φίλιππου Βέροιας, που χόρεψαν στο ρυθμό του Dj Κώστα Λαζαρίδη και έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση και στο τέλος καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Κουλούρας. Αμέσως μετά ακολούθησε η κλήρωση των 16 δώρων από τους επιχειρηματίες της Ημαθίας, που πρόσφεραν μέσω της λαχειοφόρου αγοράς και περίπου στις 16.15 ο διαιτητής της συνάντησης κ. Βρέσκας, έδωσε το σύνθημα για την έξοδο των ποδοσφαιριστών για να οδηγηθούν στη σέντρα.

Πολύ όμορφο στιγμιότυπο, η καθιερωμένη είσοδος των δύο ομάδων με τα πιτσιρίκια της Ακαδημίας Κουλούρας, που συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές και αποθεώθηκαν από τους παρευρισκομένους. Στη σέντρα ήταν η ομάδα των “Μπλε” και το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε εν μέσω χειροκροτημάτων και των ειδικών εφέ από τον DJ της εκδήλωσης.

Εντυπωσιακός στα “ποδαράκια” ο Πρωτογέρης της Ακαδημίας Κουλούρας

DSC_2656

Έναν ξεχωριστό διαγωνισμό για τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου περιελάμβανε το 15λεπτο διάλλειμμα του ημιχρόνου. Νεαροί μπαλαδόροι αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας (ανάμεσα τους και ο επιθετικός της Βέροιας, Δημήτρης Μάνος) που πήραν…αβάντζο 30 ποδαράκια έναντι των μικρότερων, επιδόθηκαν σε τεχνική και δεξιότητες ανάμεσα σε έναν μικρό κύκλο σχηματισμένο με κώνους. Νικητής αναδείχθηκε ο νεαρός Πρωτογέρης από την Ακαδημία Κουλούρας, ο οποίος με 95 ποδαράκια επικράτησε έναντι 91 του δεύτερου στην κατάταξη και παρέλαβε ένα tablet, προσφορά του Imathia Sports News.

Ο πλουραρισμός στους σκόρερς και οι αλλαγές…μπάσκετ!

DSC_2599

Ένα πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι, με 5 εξαιρετικά τέρματα, εντυπωσιακές φάσεις, αποκρούσεις για…Όσκαρ από τους τέσσερις τερματοφύλακες που αγωνίστηκαν αλλά και δυνατές μονομαχίες στα πλαίσια βεβαίως του ευ αγωνίζεσθαι, διεξήχθη στα 90 λεπτά της διάρκειας του. Οι δύο ομάδες ήταν πολύ ισορροπημένες στο πρώτο μέρος, όπου το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1 με γκολ των Μάκη Σπανού για τους “Μπλε” του Σάκη Παγγούρα και του Κώστα Ντέλλα (“ομηρικές” οι μάχες του με τον Γρηγόρη Πατρίκα!) για τους “Λευκούς” του Κώστα Παυλόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές ώστε να αγωνιστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές, με τους “Μπλε” να είναι πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και με τέρματα των Γιώργου Κίτσα (εντυπωσιακό σουτ από τα 3ο μέτρα), Άγγελου Ρόκκο (επίσης μακρινό σουτ) και Γρηγόρη Πατρίκα που πήρε το ριμπάουντ από το χαμένο πέναλτι του τερματοφύλακα Γιώργου Μυλωνά, διαμόρφωσαν το τελικό 4-1 για την ομάδα του Κώστα Παγγούρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Λευκοί : Ιωακειμίδης, Ντέλλας, Καραβασίλης, Αβετίδης, Καραγκιζόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζιβάρας, Αλμαλιώτης, Πέτγαζλης, Σούρλας, Ευθυμιάδης. Αγωνίστηκαν και οι Ιωαννίδης, Μωραϊτης, Θεοδωρίδης, Τσίπης, Κακούδης και Τσανασίδης.

Μπλε : Καρασαββίδης, Χάμπαλης, Μπούφι, Διτσόλας, Πατρίκας, Παγγούρας, Βρεττός, Καρβούνης, Κίτσας, Σπανός, Αθανασιάδης Σ. Αγωνίστηκαν και οι Ρόκκο, Ασλάνογλου, Μυλωνάς, Ελευθεριάδης, Συμεωνίδης, Παντζαρτζίδης, Σπυριδωνίδης.

*δείτε εδώ το φωτορεπορτάζ της εκδήλωσης.

*ακολουθούν τα βίντεο με τα αποσπάσματα της εκδήλωσης. Για όσους επιθυμούν να παραλάβουν όλο το πρόγραμμα του 1ου All Star Game, πατήστε εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected