Football League

Football League – Η επικύρωση και ο…πονοκέφαλος!

football-league-sinedriasi_610x400Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της Football League, με την διοργανώτρια να επικυρώνει την βαθμολογία και για τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Από κει και πέρα, αναφορικά με την εισήγηση της Ε.Ε.Α. για αποκλεισμό Γλυφάδας και Αστέρα Μαγούλας δεν υπήρξε επίσημη απόφαση, αφού και οι δύο ομάδες έχουν υποβιβαστεί βαθμολογικά.

Το θέμα που μονοπώλησε σχεδόν τη κουβέντα ήταν το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς, με τους περισσότερους παρευρισκόμενους να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για την απόφαση της ΕΠΟ να υποβιβαστούν οι μισές ομάδες του πρωταθλήματος (επτά από κάθε όμιλο) και να ανέβουν στη Σούπερ Λιγκ οι δύο πρώτοι των ομίλων, προκειμένου τη σεζόν 2015-16 να μείνουν 20 ομάδες στη δεύτερη την τάξει διοργάνωση.

Ο άνθρωπος που μίλησε περισσότερο από όλους ήταν ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εξέφρασε τις ενστάσεις του για την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος με την πλειοψηφία των παρευρισκομένων να συμφωνεί με την άποψή του.

Αρκετές ήταν οι «φωνές» που διαμαρτυρήθηκαν και για τον τρόπο που έγινε το φετινό πρωτάθλημα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «ανέβασαν όλη τη Γ’ Εθνική και τώρα θέλουν να ρίξουν τις μισές. Με ΑΕΚ, Απόλλωνα, Άρη και κάποιες άλλες ομάδες, αφενός οι ελπίδες για άνοδο είναι ελάχιστές, αφετέρου είναι σαν να μας λένε από την ΕΠΟ ότι θα πέσουμε. Γιατί να βάλουμε λεφτά… δεν υπάρχει λόγος αφού δεν έχουμε ελπίδες ανόδου».

Αυτό που προτάθηκε είναι οι ομάδες να καταθέσουν τις απόψεις τους για το νέο πρωτάθλημα και να σταλεί έγγραφο στην ΕΠΟ για να υπάρξει αναπροσαρμογή του αρχικού πλάνου, είτε με το να μην υποβιβαστούν ομάδες από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είτε να μικρύνει ο αριθμός των ομάδων που θα πέσουν του χρόνου.

*mikriliga.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected