Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λεφτά με τη…σέσουλα για Καβάνι!

CAVANI2Η φετινή σεζόν ήταν καταστροφική για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς απέτυχε σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε (εξού και η απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μόγιες πριν καν κλείσει η σεζόν), όμως οι άνθρωποί της δεν είναι διατεθειμένοι να ζήσουν το ίδιο έργο και τη νέα χρονιά.

Από τώρα έχουν αρχίσει τις ζυμώσεις ενόψει της θωράκισης του ρόστερ και σύμφωνα με δημοσίευμα της “Guardian” βλέπουν στο πρόσωπο του Έντινσον Καβάνι τον παίκτη που θα αλλάξει… επίπεδο τη γραμμή κρούσης.

Μάλιστα προκειμένου να πείσουν την Παρί Σεν Ζερμέν να τον παραχωρήσει (έδωσε πέρυσι 52.700.000 λίρες για να τον αγοράσει από τη Νάπολι), φέρονται έτοιμοι να δαπανήσουν 60.000.000 λίρες (κοντά στα 72.000.000 ευρώ), ποσό με το οποίο είναι σε θέση να αποσπάσουν το “ουί” των Παριζιάνων.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι έτεροι μεγάλοι στόχοι των “κόκκινων διαβόλων” για αυτό το καλοκαίρι είναι ο Λουκ Σο από τη Σαουθάμπτον (προσφέρει 30.000.000 λίρες και πενταετές συμβόλαιο στον ίδιο με 100.000 λίρες εβδομαδιαίες αποδοχές) και ο Σεσκ Φάμπρεγας από τη Μπαρτσελόνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected