Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Το ματς της χρονιάς και η ιστορική ευκαιρία της Λίβερπουλ!

9cf0e81440787393c74d30290849fd08_L

Την… τέλεια σεζόν πραγματοποιεί φέτος η Λίβερπουλ η οποία δείχνει ασταμάτητη προς την κατάκτηση του πρώτου της πρωταθλήματος ύστερα από 24 χρόνια. Με τρεις στροφές να μένουν για το τέλος του πρωταθλήματος, δίνει την τελευταία της σπουδαία μάχη υποδεχόμενη την Τσέλσι και σε περίπτωση που κατακτήσει το τρίποντο της νίκης, τότε τίποτα δεν θα μπορέσει να της στερήσει το πρωτάθλημα.

Αυτό γιατί θα αποσπαστεί στους οκτώ βαθμούς από την Τσέλσι και θα πρέπει μετά να κάνει μόνο ήττες στα παιχνίδια της και ταυτόχρονα η Μάντσεστερ Σίτι να κλείσει το πρωτάθλημα με το απόλυτο.

Στα αγωνιστικά, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντάνιελ Στάριτζ που αναμένεται όμως να μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά. Κατά τα άλλα, εκτός είναι ο μέσος των «κόκκινων», Λούκας Λέιβα. Από την πλευρά του ο Βίκτορ Μόουσες δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς ανήκει στην Τσέλσι, ενώ τιμωρημένος είναι ο Τζόρνταν Χέντερσον.

Από την πλευρά της η Τσέλσι, όπως έχει προαναγγέλλει ο Ζοσέ Μουρίνιο θα παραταχθεί με όλους τους αναπληρωματικούς και έτσι θα υπάρξουν αρκετά νέα πρόσωπα, σε συνδυασμό και με τις αρκετές απουσίες που έχουν οι «μπλε».

Εκτός είναι οι Πετρ Τσεχ, Τζον Τέρι, Εντέν Αζάρ και Ραμίρες. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σάμουελ Ετό, ο οποίος όμως αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.  Οι πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ : Μινιολέ, Τζόνσον, Σκρτελ, Σακό, Φλάναγκαν, Άλεν, Τζέραρντ, Κουτίνιο, Στέρλινγκ, Στάριτζ, Σουάρεζ.
Τσέλσι: Ιλάριο, Κάλας, Κρίστενσεν, Μίκελ, Άκε, Μάτιτς, Φαν Γκίνκελ, Σαλάχ, Λάμπαρντ, Σούρλε, Ετό.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected