Κατηγορίες
Football League

Football League – Ακόμη τέσσερα ντέρμπι σήμερα!

771a18477ecc19b7217763317b4427e8_L

Με τον «μαραθώνιο» των πλέι οφ της Football League να πλησιάζει στα μισά, οι ομάδες μετρούν αντίστροφα για τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής την Κυριακή (27/4). Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στις αναμετρήσεις σε Ψαχνά και Βόλο. Ο Ευβοιώτης Ηρακλής υποδέχεται την Κέρκυρα με τις δυο ομάδες να θέλουν το τρίποντο προκειμένου να εκμεταλλευτούν τυχόν «στραβοπάτημα» της Νίκης Βόλου στον Ταύρο.

Στο ΕΑΚ, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή, ύστερα από 3 σερί ήττες, ενώ ο Ηρακλής παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά ώστε να μην τελειώσουν πρόωρα τα πλέι οφ για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Στα Χανιά, ο ΑΟΧ υποδέχεται τον Αιγινιακό θέλοντας τη νίκη που θα διατηρήσει τις ελπίδες του για κάτι καλύτερο, ενώ η ομάδα της Κατερίνης θέλει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της και διατηρώντας το αήττητο να αυξήσει τις πιθανότητές της για την πρώτη τριάδα.

Όσο για το ματς του Ταύρου, Φωστήρας και Νίκη Βόλου είναι σε εντελώς αντίθετες κατευθύνσεις καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση με μόλις 4 βαθμούς, ενώ οι Θεσσαλοί οδηγούν την… κούρσα με 11 και θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 27/4
16.00: Χανιά – Αιγινιακός
16.00: Ηρακλής Ψαχνών – Κέρκυρα
18.00: Φωστήρας – Νίκη Βόλου
20.00: Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected