Basket

Δημήτρης Ιτούδης – Ούτε ο Αγγέλου τον σταμάτησε!

96739265489ba3b5b4155b2587c50a79_LΟύτε η Αναντολού Εφές του Βαγγέλη Αγγέλου μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην ξέφρενη νικηφόρα πορεία της Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη στο τουρκικό πρωτάθλημα μπάσκετ!

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας επικράτησε 73-72 εντός έδρας της αντιπάλου της και έφτασε τις 28 νίκες σε 29 παιχνίδια μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας!

Έχοντας εξασφαλίσει πολύ καιρό πριν την πρώτη θέση και επομένως το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ, η Μπάνβιτ δεν θέλει να χάνει κανέναν αγώνα!

Μάλιστα, ακόμη ένα τουρκικό μεγαθήριο «υποκλίθηκε» στις φετινές της δυνατότητες τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, αφού η μοναδική ομάδα που δεν έχει «κατατροπώσει» με αυτόν τον τρόπο η Μπάνβιτ είναι η Πίναρ Καρσίγιακα.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές των νικητών για ακόμη μία φορά ο Ερλ Ρόουλαντ και ο Τσαρλς Έντουαρντς με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα, με τον πρώτο να έχει 3 ριμπάουντ και 7 ασίστ και τον δεύτερο να προσθέτει 9 ριμπάουντ. Πολύ καλός και ο Σάμι Μεχία με 12 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Για τους ηττημένους που έχασαν οριστικά τη δεύτερη θέση από τη Φενέρμπαχτσε Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ξεχώρισε ο Τζαμόν Λούκας Γκόρντον με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο Κώστας Βασιλειάδης δεν αγωνίστηκε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected