Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Γ Εθνική – Οι Ημαθιώτικες σφυρίχτρες στην 27η αγωνιστική!

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές και οι βοηθοί της 27ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής και για μία ακόμη Κυριακή, Ημαθιώτες διαιτητές θα δώσουν το παρόν σε αναμετρήσεις της κατηγορίας και μάλιστα από τις πλέον κρίσιμες όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία αλλά και την άνοδο στη Football League.

Ο Νίκος Μαρόπουλος ορίστηκε στο πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες παιχνίδι του 1ου ομίλου, ανάμεσα στον Νέστο Χρυσούπολης και τα Μουδανιά του Χάρη Χαραλαμπίδη, αναμέτρηση στην οποία θα έχει βοηθούς τους κ.κ. Κούλα και Λιάρη από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Για τον 2ο όμιλο, οι Γιώργος Βρέσκας, Μιχάλης Κελεσίδης και Θανάσης Παπαδάκης θα βρεθούν στη γειτονική Χαλάστρα, όπου θα διευθύνουν τον αγώνα ανάμεσα στον τοπικό Καμπανιακό με αντίπαλο τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Τέλος, οι Δημήτρης Καραντώνης, Στέφανος Παρασίου και Κώστας Γιάντσης θα ταξιδέψουν στη Νίκαια της Αττικής, για να διευθύνουν μία αναμέτρηση από τα…παλιά ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Πανελευσινιακό, ένα παιχνίδι “φωτιά” όσον αφορά την άνοδο στην κατηγορία.

Τέλος, ο Κώστας Τσιλογιάννης ορίστηκε ως παρατηρητής στην αναμέτρηση του Πυρσού Γρεβενών με τη Δόξα Πενταλόφου για τον 2ο όμιλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected