Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Η παραμονή στο επίκεντρο και τα ματς “φωτιά”!

DSCN9904

Στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι μπαίνει από αύριο ο 3ος όμιλος της Γ Εθνικής, τόσο στην κορυφή (πιο ξεκάθαρα εδώ τα πράγματα) όσο και στην διακεκαυμένη ζώνη της παραμονής, όπου 5 ομάδες ερίζουν για δύο προνομιούχες θέσεις. Η αυριανή 28η αγωνιστική (11/5) αποτελεί κριτήριο βιωσιμότητας για αυτές τις ομάδες, παρά το γεγονός πως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κριθεί τίποτα πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την κορυφή, η Λαμία έχει σαφές προβάδισμα έναντι της έκπληξης του φετινού πρωταθλήματος, τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Η ομάδα του Τίμου Καβακά θέλει 5 βαθμούς στα εναπομείναντα τρία ματς και αύριο έχει την ευκαιρία να καλύψει τους τρεις, υποδεχόμενη τον πάντα υπολογίσιμο ΑΟ Χαλκίς, που επίσης θέλει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά, ο Αχιλλέας παίρνει ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Πυργετό και περιμένει το…Θείο δώρο από την ομάδα της Εύβοιας, που θα την βάλει πλέον για τα καλά στο παιχνίδι της ανόδου.

Στην ουρά όμως από την άλλη πλευρά, η κατάσταση είναι…χαώδης αλλά και συνάμα συγκεκριμένη. Κι αυτό γιατί Δωτιέας Αγιάς και Ρήγας Φεραίος έχουν την τύχη στα χέρια τους και με νίκες στα εναπομείναντα ματς, παραμένουν σίγουρα στην κατηγορία. Οι “ερυθρόλευκοι” μάλιστα θέλουν μόλις τέσσερις βαθμούς για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή, ενώ έχουν την ευκαιρία στο αυριανό παιχνίδι να “κλειδώσουν” τον στόχο τους, υποδεχόμενοι στην Αγιά τα αδιάφορα Τρίκαλα.

Ο Ρήγας Φεραίος υποδέχεται τον υποβιβασμένο Αχιλλέα Δομοκού, σε μία ακόμη αναμέτρηση που έχει τη δυνατότητα να διατηρήσει την απόσταση από τη γραμμή υποβιβασμού και ταυτόχρονα περιμένει τα…χαρμόσυνα νέα από Καρδίτσα και Λαμία για να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την παραμονή. Όσον αφορά το πρώτο…δώρο για το οποίο αναφερθήκαμε, αυτό είναι η νίκη ή η ισοπαλία του ΑΟΚ με τον ΦΑΣ Νάουσα, σε μία αναμέτρηση ωστόσο με μοναδικό κίνητρο για τους φιλοξενούμενους, που θέλουν πάση θυσία το “τρίποντο”.

Σε δύσκολη θέση τέλος, είναι ο Μαχητής Τερψιθέας που μοναδικό αποτέλεσμα για αυτόν είναι το “διπλό” στην Κύμη που μπορεί να απομακρύνθηκε από την κορυφή, ωστόσο επιθυμεί διακαώς τη δεύτερη θέση, όπως απέδειξε άλλωστε και στην Ημαθία την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 28ης αγωνιστικής, που για μία ακόμη Κυριακή θα καλυφθεί ΖΩΝΤΑΝΑ από το Imathia Sports News με ώρα έναρξης στις 17.00 :

Δωτιέας Αγιάς – Τρίκαλα

Λαμία – ΑΟ Χαλκίς

ΑΟ Καρδίτσα – ΦΑΣ Νάουσα

Λευκάδια – Αμπελωνιακός

ΑΟ Κύμης – Μαχητής Τερψιθέας

Ρήγας Φεραίος – Αχιλλεας Δομοκού

Πυργετός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Ρεπό: Μακρoχώρι

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected