Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Καρδίτσα – ΦΑΣ Νάουσα 1-2

DSCN5203Το χρέος του έκανε ο ΦΑΣ Νάουσα, που επικράτησε του αδιάφορου ΑΟ Καρδίτσα στο Δημοτικό Στάδιο της Θεσσαλικής πόλης και παρέμεινε σταθερά στην 9η θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από τον Ρήγα Φεραίο που επικράτησε εύκολα του Αχιλλέα Δομοκού. Ωστόσο στο “παιχνίδι” της παραμονής πλέον μπήκε και ο Μαχητής Τερψιθέας, ο οποίος πέρασε σαν…σίφουνας από την Κύμη με το εντυπωσιακό 0-3.

Από την άλλη πλευρά οι “κυανόλευκοι” του Σάκη Τίκα στάθηκαν καλά στον αγώνα αλλά δύο γκολ που δέχθηκαν χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός κίνδυνος, έφεραν και την ήττα με σκορ 1-2 από μια ομάδα που ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να έχει ελπίδες για την σωτηρία της.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενουμένους στο 16′ ο Κωνσταντινίδης με αυτογκόλ και έπειτα από εκτέλεση φάουλ που προηγήθηκε για την ομάδα της Ημαθίας. Οι “κυανόλευκοι” της Θεσσαλίας ανέλαβαν στη συνέχεια την πρωτοβουλία των κινήσεων αμέσως μετά με τον Θυμιόπουλο να κάνει την πρώτη καλή στιγμή στο 23′ αλλά το σουτ του να περνά λίγο άουτ. Οι παίκτες του Α.Ο.Κ. δημιούργησαν άλλες τρεις καλές στιγμές μέχρι την λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 26′ με τον Μεσιακάρη από θέση τετ α τετ να πλασάρει πάνω στον τερματοφύλακα, στο 34′ όταν συνδυάστηκαν οι δύο Νάκου με την κεφαλιά να περνά λίγο άουτ και στο 40′ και πάλι με τον Μεσιακάρη που μπήκε από πλάγια αλλά πλάσαρε εκτός εστίας.

Στην επανάληψη το ματς πήρε…φωτιά και ειδικά στα τελευταία λεπτά, όταν αρχικά (77′) ο φιλοξενούμενος ΦΑΣ με τον Γιώργο Γασπαράτο ο οποίος βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Αμίλη αλλά ηττήθηκε από τον τερματοφύλακα του Α.Ο.Κ. Μάλιστα στο 87′ ο Α.Ο.Κ. κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Κεφαλά που πήρε την ασίστ από τον Τζοβάρα και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1. Για άλλη μια φορά φέτος ο Α.Ο.Κ. ωστόσο δεν μπόρεσε να κρατήσει το αποτέλεσμα, καθώς σε μια ανύποπτη φάση στο 89’ο Δήμος Συμπεθέρης εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά με τον Αμίλη να αιφνιδιάζεται και να δέχεται το απίστευτο γκολ που έδωσε τη μεγάλη νίκη στον ΦΑΣ.

Στο 90+3′ η Νάουσα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γρηγόρη Αργυρίου (ουσιαστικά την επιδίωξε επειδή συμπλήρωσε 10 κίτρινες και έχανε και τα δύο ματς), στα οποία όμως θα απουσιάσει ο Γιώργος Νικόλτσης που έπιασε το συγκεκριμένο όριο.

Συνθέσεις:

ΑΟ Καρδίτσα : Αμίλης, Θυμιόπουλος, Πουρνάρας (28′ Τριανταφύλλου), Κωνσταντινίδης, Νάκου Δ. (69′ Τζοβάρας), Τσέλιος, Παπαευαγγέλου (53′ Κεφαλάς), Παππάς, Τσιρογιάννης, Μεσιακάρης, Νάκου Χ.

ΦΑΣ Νάουσα : Κύρου, Ζούρκος, Αργυρίου, Πέικος, Μουσικάκης, Κεφαλάς (93′ Νίκου), Νικόλτσης (83′ Συμπεθέρης), Αβραμόπουλος, Μπενίσκος, Γασπαράτος, Περηφανόπουλος 

*με την πολύτιμη βοήθεια του www.karditsalive.net


moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected