Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Αγροτικός Αστέρας για τα…σαλόνια!

agrotikos1Η ώρα της στέψης για τον Αγροτικό Αστέρα έφτασε. Ουσιαστικά, η άνοδος ήδη «κλείδωσε», όπως διαφαινόταν τις τελευταίες αγωνιστικές, για την ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη. Το 0-0 στην Ελευθερούπολη με τον Ορφέα ουδόλως ενόχλησε τους «σταχυοφόρους», αφού την ίδια ώρα ο Πανσερραϊκός έβγαινε οριστικά από το… παιχνίδι, χάνοντας στην έδρα του Εθνικού Ν. Αγιονερίου.

Έτσι, η απόσταση των δυο ομάδων στην κατάταξη «άνοιξε» στους πέντε βαθμούς, δυο ματς πριν το φινάλε. Πιο πρακτικά, η ομάδα του Ευόσμου, που νιώθει ήδη μέλος της Football League, φορά το… δαχτυλίδι του πρωταθλητή με ένα βαθμό στα παιχνίδια με τα υποβιβασμένα Μουδανιά (την Τετάρτη εντός έδρας) και το Νέστο στη Χρυσούπολη. Συνεπώς, και με «Χ» σε τρία 24ωρα, οι πράσινοι κάνουν… γύρο θριάμβου στο «σπίτι» τους, βάζοντας το «happy end» στη φετινή χρονιά.

Στον αντίποδα, ο βαθμός εννοείται πως δεν είναι αποτυχία για τους Καβαλιώτες (είχαν ήρωα τον γκολκίπερ Καραβελίδη), που όμως βρέθηκαν στη ζώνη υποβιβασμού, καθώς κέρδισαν οι ανταγωνιστές τους.

Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 4΄ για τους φιλοξενούμενους, με την κεφαλιά του προωθημένου Καπία να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 10΄ ο Καραβελίδης απέκρουσε το πλασέ του Αθανασιάδη. Στο 11΄ ο Γεωργιάδης κέρδισε πέναλτι από τον Γαβριηλίδη, αλλά ο Καραβελίδης απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Μπεκιάρη. Στο 30΄ ήταν σειρά του Ταταρίδη να δώσει λύση στο σουτ του Δουμάνη, ενώ στο 40΄ ο Ευθυμιάδης σούταρε άουτ για την ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη. Στο 48΄ ο Καραβελίδης απέκρουσε το σουτ του Μπεκιάρη και στο 72΄ ο Ταταρίδης μπλόκαρε την κεφαλιά του Γιαλαμή. Ο Ορφέας είχε δοκάρι στο 78΄ σε φάουλ του Φιλιππίδη, ενώ στο 82΄ η κεφαλιά του Γιαλαμή για την Ελευθερούπολη, που σταδιακά πίεσε, πέρασε άουτ. Στο 88΄ ο γκολκίπερ του Αγροτικού έκανε την τελευταία επέμβαση σε πλασέ του Γιαλαμή. Διαιτητής ήταν ο Μπουρμασόπουλος (Λάρισας).

Στις… φλόγες λοιπόν ήδη ο Εύοσμος, με την άνοδο να «πρασινίζει» και τον Αστέρα να σηκώνει την… κούπα στον ουρανό της Θεσσαλονίκης άμεσα, ανοίγοντας σαμπάνιες για την επιστροφή στη Β΄ Εθνική μετά από μια διετή απουσία.

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καραβελίδης, Σταματόπουλος (83 Σαββατιανός), Κεχαγιάς, Κωνσταντινίδης, Αϊβάζης, Γαβριηλίδης, Οτέμπερης (65 Φιλιππίδης), Χριστοδουλίδης, Γιαλαμής, Ευθυμιάδης, Δουμάνης.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Καπίας, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Μπεκιάρης (62΄ Κρυστάλλης), Λαζαρίδης, Αλεξάντροβιτς (77΄ Θεοδωρίδης), Αθανασιάδης (52΄ Βελλίνης).

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected