Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – SKODA Ξάνθη Κ20 0-2

a460efd5e2fe41608315138dde98f323_XL

Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις για την Κ20 της Βέροιας στο σημερινό παιχνίδι της 31ης εξ αναβολής αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League Κ20. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου ηττήθηκε με 0-2 από την αντίστοιχη της SKODA Ξάνθη και τερμάτισε οριστικά στην 12η θέση με 35 βαθμούς σε 34 παιχνίδια. Αντίθετα, η ομάδα των Ημαθιωτών Βασίλη Φασίδη και Δημήτρη Ντούφα (σκόραρε σήμερα με πέναλτι) τερμάτισε στην 4η θέση με 61 βαθμούς.

Το παιχνίδι κρίθηκε από την αποβολή του τερματοφύλακα Βασιλειάδη στο 20ο λεπτό, όταν η ομάδα της Ξάνθης βγήκε στην αντεπίθεση και σε μαρκάρισμα εντός της περιοχής, ο διαιτητής από την Ημαθία κ. Μελτζανίδης υπέδειξε την εσχάτη των ποινών και την απευθείας κόκκινη στον πορτιέρο της “Βασίλισσας”. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημήτρης Ντούφας, νικώντας τον Μαρκώση που πέρασε στη θέση του Γιαννόπουλο, ο οποίος “θυσιάστηκε” για λόγους τακτικής.

Με το αριθμητικό μειονέκτημα, η Βέροια είχε πλέον δύσκολο έργο απέναντι στην ποιοτική ομάδα της Ξάνθης, παρόλα αυτά είχε τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, με τον Γκαραβέλη (πρώην τερματοφύλακα της Κοζάνης) αλλά και την ατυχία να είναι οι σημαντικοί παράγοντες ώστε να μην επιτευχθεί το επιθυμητό τέρμα. Από την άλλη πλευρά, η ακριτική ομάδα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσαν να πετύχουν πιο νωρίς δεύτερο τέρμα, κάτι το οποίο κατάφεραν τελικά στο 86′ με τον Γούλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Μοσχόπουλο.

Συνθέσεις

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Σιμόνι (46′ Κατσούλης), Ρογγότης, Παπαγεωργίου, Νικολαϊδης (62′ Τάνης), Λαζόπουλος, Τακίδης, Γιαννόπουλος (22′ Μαρκούσης), Παπαδόπουλος, Αλιατίδης, Ουνγιαλίδης.

SKODA Ξάνθη Κ20 : Γκαραβέλης, Μήττας, Χατζητερζόγλου, Παπαδιώτης, Δελής, Φασίδης, Ορφανίδης Π., Πασχαλάκης, Ντούφας (67′ Γούλας), Παπαδόπουλος (55′ Λαζαρίδης), Ψύρρας.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected