Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Δομοκού – Λευκάδια 1-0

lef1

Με νίκη γοήτρου ολοκλήρωσε τις εντός έδρας εμφανίσεις του ο Αχιλλέας Δομοκού, στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Το Φθιωτικό συγκρότημα μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, το οποίο ήταν αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες, κέρδισε σήμερα τα Λευκάδια με 1-0, μπροστά σε 60 περίπου θεατές και κάτω από πολύ δυνατό άνεμο, που δυσχέρανε τις κινήσεις των παικτών στον αγωνιστικό χώρο.

Στο α΄ ημίχρονο το ματς, με εξαίρεση τη φάση του 25′ δεν είχε τίποτε το αξιόλογο πέρα από τις δυνατές μονομαχίες κι αυτές εκτός των δύο περιοχών. Το μόνο αξιόλογο λοιπόν ήταν το φάουλ του Φραταράκου από δεξιά και η κεφαλιά του Τσιλίκα που απέκρουσε την τελευταία στιγμή ο Παπαδόπουλος και στη συνέχεια έδιωξαν τον κίνδυνο οι αμυντικοί.

lef2lef3

lef4

Στην επανάληψη οι ομάδες παρουσιάστηκαν λίγο ποιο δραστήριες. Έτσι στο 56′ μετά από θαυμάσια προσπάθεια ο Λαμπριανίδης έφτασε σε θέση μέσα αριστερά σούταρε διαγώνια για να διώξει με τα πόδια ο Κουτσούμπας.

Δύο λεπτά αργότερα αργότερα ο Καντού έπιασε δυνατό βολέ από αριστερά για να διώξει με γροθιές ο Παπαδόπουλος, ενώ στο 59′ σέντρα σουτ του Δημητριάδη από αριστερά μπλόκαρε σωτήρια ο Κουτσούμπας. Στο 68′ ο Καλαμάτας βρήκε κενό χώρο λίγο έξω από την περιοχή, σούταρε δυνατά στέλνοντας τη μπάλα σύρριζα άουτ.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 78′. Ο Καντού από δεξιά εκτέλεσε φάουλ και ο Μάκης Μισαηλίδης με ασύλληπτη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του Παπαδόπουλου, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0. Οι παίκτες των Μακεδόνων προσπάθησαν με κάποια στημένα να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά δεν είχαν τελική προσπάθεια.

Κίτρινες: Πέδρο (65′), Κάππος (77′) – Δημητριάδης (77′).
lef5

Αχιλλέας Δομοκού : Κουτσούμπας, Τσιλίκας, Πέδρο (67′ Κάππος), Αναστασίου, Μπαντής, Καλαμάτας, Ξεζωνότος, Καντού, Μαλισσόβας, Κατσαδούρος (89′ Κ.Η. Αλαμάνης), Φραταράκου (91′ Γιάτσας).
Λευκάδια: Παπαδόπουλος, Κόλα, Πληκαδίτης, Μπρέγκου, Μισαηλίδης Μ., Πίττος (46′ Μουρατίδης), Μισαηλίδης Π., Λαμπριανίδης, Γιαουτζής (24′ λ.τ. Κουκουράκης), Ρίσσου (76′ Σιμηχανίδης), Δημητριάδης.

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected