Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λαμία – Μαχητής Τερψιθέας 3-3 (vid. η φιέστα)

9a85033900f391243bc61fe07f9fe8e3_LΜε ισοπαλία γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στη Β’ Εθνική μετά από αρκετά χρόνια η ομάδα της Λαμίας.

Ο ΠΑΣ Λαμία είχε ήδη αναδειχθεί πρωταθλητής μετά το σπουδαίο διπλό στα Τρίκαλα την προηγούμενη αγωνιστική και περίμενε σήμερα το απόγευμα να γιορτάσει την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι με τον Μαχητή Τερψιθέας ολοκληρώθηκε ισόπαλο (3-3), η φιέστα δεν… χάλασε. Για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Μοκάκε στο 40’ και το 67’, ενώ είχε πετύχει γκολ κι ο Αντωνίου στο 46’. Για τον Μαχητή, που υποβιβάστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα, τα γκολ πέτυχαν οι Κρίτσας (56’) και Μαλάκος (75’, 87’).

Στο γήπεδο της Λαμίας, ωστόσο, στήθηκε… ολόκληρη φιέστα. Μαζορέτες, η μπάντα του Δήμου και περισσότεροι από 2000 φίλαθλοι συνέθεσαν το πανηγυρικό σκηνικό. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Δημήτρης Κουρτρομάνος έδωσε την κούπα του πρωταθλητή στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό της Λαμίας, για να ακολουθήσει… πανδαιμόνιο!

Λαμία : Πουρής, Θωμόπουλος, (51’ Σκόρδας) Κοντοχρήστος, Σπυριδάκης, Παπαδήμας, Κουτρομάνος (69’ Κιπτίου), Ευσταθίου, Ζλατκόφσκι, Διαμαντίδης, Μοκάκε (76’ Πάνος), Αντωνίου.

Μαχητής Τερψιθέας : Μπρέλλας, Λιλολάρι, Παγκαρλιώτας (58’ Σαββίδης), Αθανασίου, Μπουρουζίκας, Φλώρος, Κρίτσας, Μολάς (79’ Παυλόπουλος), Πατσιαβούρας (70’ Μαλάκος), Κυριάκος, Κρεββατάς.




πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected