3o EM-DA Futsal Cup – Εντυπωσιακές φάσεις και ξεκαθάρισμα (26/5)

DSCN9470Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το σερί των ματς “θρίλερ” στο 3ο EM-DA Futsal Cup, που διεξάγεται φέτος στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου. Με τα σημερινά παιχνίδια ολοκληρώθηκαν οι όμιλοι D και Ε, ενώ η νίκη του εστιατορίου “Καλά Καθούμενα” έδωσε σημαντικό προβάδισμα στους ίδιους στο Group I και η πρωτιά θα κριθεί την Πέμπτη 29/5 με αντίπαλο το “Vrettos Recycling“.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η νίκη όπως προαναφέραμε για το “Καλά Καθούμενα” ήταν κυριολεκτικά…πύρρειος καθώς εκτός της παρουσίας 6 μόνο παικτών για την ομάδα από την οδό Κοντογεωργάκη, η γειτονική ομάδα του Cafe “A.F.U.” ήταν ιδιαίτερα μαχητική και…πυρπόλησε την εστία του Μυλωνά που ήταν και πάλι εντυπωσιακός. Η ήττα δεν αποτελεί “καταστροφή” για τους τυπικά φιλοξενούμενους, καθώς ακολουθεί το ματς με τους ουραγούς των ενεργειακών τζαμιών “Makis Class“, σε ένα παιχνίδι που θα επιδιώξει τη νίκη για να φτάσεις τους 7 βαθμούς.

Πολύ εντυπωσιακό ματς ήταν και το δεύτερο χρονικά, ανάμεσα στο “Alobar” από τη Βέροια και το “Silk Oil” από τον Κολινδρό. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 6-3 των πιτσιρικάδων της Ακαδημίας Κολινδρού, οι οποίοι απέδειξαν πως γίνεται εξαιρετική δουλειά στην ομάδα της γειτονικής Πιερίας. Το “Alobar”, με τον Αργύρη Κουβατσίδη να πετυχαίνει πέντε τέρματα, εξασφάλισε την πρόκριση στην νοκ-άουτ φάση, με τον τρίτο “Φούρνο” να θέλει ένα θαύμα για να μπει στους 5 καλύτερους της Ειδικής Βαθμολογίας.

Τέλος, μεγάλο παιχνίδι διεξήχθη και στις 19.00, με το “Hotel Kapsalis” να επικρατεί τελικά των Ζαχαροπλαστείων “Παγούρας” και να κατακτά την πρώτη θέση έχοντας “3 στα 3”. Από την άλλη πλευρά, οι “μπλε” από την οδό Βενιζέλου στη Βέροια, κατέλαβαν τη 2η θέση του ομίλου Ε, ωστόσο οι 3 βαθμοί τους στέλνουν στα μπαράζ ως η μία από τις τρεις ομάδες με τη μικρότερη συγκομιδή βαθμών συνολικά στους ομίλους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς της 15ης μέρας του 3ου Τουρνουά 6×6 Κοινωνικού Σκοπού :

(Group I)  Εστιατόριο «Καλά Καθούμενα» – Sports Cafe «A.F.U.» Βέροια  5-2 (22′-50′ Αντωνίου, 31′ Σγούρος, 32′-40′ Κατόγλου / 9′ Κακαβέλας, 16′ Ζούρας)

(Group D)  «Alobar» Βέροια – «Silk Oil» Κολινδρός  6-3 (9′ Δούκας, 14′-17′-21′-33′-49′ Κουβατσίδης / 12′ Σεραφειμίδης Β., 33′ Μιφτάρι, 38′ Μπαϊράμης)

(Group Ε) «Hotel Kapsalis» Κουμαριά – Ζαχαροπλαστεία «Παγούρας» Βέροια  5-4 (6′ Ποζιάδης, 11′ Σπανός Ν., 18′ Παγγούρας, 27′ Σαρηγιαννίδης, 36′ Σπανός Μ. / 2′ Κωνσταντάκος Λ., 10′ Παπαδόπουλος, 22′-43′ Μουρατίδης)

δείτε εδώ τις βαθμολογίες και εδώ το πρόγραμμα της Τρίτης 27/5

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected