Κατηγορίες
Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

3ο EM-DA Futsal Cup – Συμπληρώνεται σήμερα το παζλ των προημιτελικών

DSCN9730

 

Με τη διεξαγωγή τριών αγώνων για τη φάση των 16 ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτος γύρος των νοκ-άουτ παιχνιδιών για το 3ο EM-DA Futsal Cup. Οι πέντε ομάδες που προκρίθηκαν χθες (δείτε εδώ) περιμένουν τους αντιπάλους τους για τα προημιτελικά, που θα διεξαχθούν την Πέμπτη 5/6 από τις 19.00 έως τις 23.00μμ. Οι σημερινές αναμετρήσεις αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για ομάδες που έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους και έχουν αποδείξει πως έχουν την ποιότητα για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Στις 18.00 το Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ “Μπαλτουβάνος” από το Μακροχώρι αντιμετωπίζει τον κάτοχο του περσινού τουρνουά καφενείο “Το Στέκι” από τη Βέροια, σε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση από κάθε άποψη. Οι τυπικά γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν στις τάξεις τους τον πρώτο σκόρερ του Τουρνουά μέχρι στιγμής (Τάσος Τσολάκης) και ενισχυμένοι με τον Παύλο Καλολιμνιώτη από την “Κλειδαράς”, φαντάζουν ικανοί να απειλήσουν τους φιλοξενούμενους που στοχεύουν στο “repeat στη φετινή διοργάνωση. Θυμίζουμε πως η “Μπαλτουβάνος” τερμάτισε πρώτη στον όμιλο D έχοντας τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά, το “Στέκι” βρέθηκε στη δεύτερη θέση στον όμιλο Α, έχοντας χειρότερο συντελεστή τερμάτων σε σχέση με το Cafe “Mexx”.

Στις 19.00 “Tzimos Service” και “Mr Wurst” διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον προτελευταίο αγώνα για τη φάση των 16, σε μία αναμέτρηση που επίσης προμηνύεται συναρπαστική στην εξέλιξη του. Η ομάδα από τη Μελίκη, που απέκτησε τον Αντώνη Νησελίτη από το Bar “LaNotte”, τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου H ανάμεσα σε 5 αντιπάλους και χωρίς να γνωρίσει την ήττα, ολοκλήρωσε τους αγώνες έχοντας 10 βαθμούς. Οι “κόκκινοι” από τη Βέροια ήταν επίσης αήττητοι στον  όμιλο G (9 βαθμοί με τρεις στις τρεις νίκες), σε ένα ζευγάρι που λογίζονται ως οι “άτυχοι” της κλήρωσης, καθώς διασταυρώθηκαν δύο πρωτοπόροι στους ομίλους.

Τέλος στις 20.00, οι Βετεράνοι του Χάντμπολ που απέκτησαν τον Τάσο Πρωτογέρη, αντιμετωπίζουν την νικήτρια ομάδα των μπαράζ “Vrettos Recycling” από την Αλεξάνδρεια, σε μία αναμέτρηση που λογίζεται κατά πολλούς ως η πιο αμφίρροπη της φάσης των 16. Οι “κίτρινοι” τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο F με 9 βαθμούς, ενώ οι “πράσινοι” βρέθηκαν πίσω από τα “Καλά Καθούμενα” στον όμιλο Ι με 8 βαθμούς. Ωστόσο κατάφεραν με εντυπωσιακές εμφανίσεις να επικρατήσουν όλων των αντιπάλων τους στα μπαράζ και να βρεθούν στα νοκ-άουτ. Μεταγραφή για τη “Vrettos Recycling” ο Αντώνης Καρατάσιος από το “Super Market” Μεσόγειος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας της φάσης των 16 :

Τρίτη 3/6 (18.00) : Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ «Μπαλτουβάνος» – Καφενείο «Το Στέκι» Βέροια (16F)

Τρίτη 3/6 (19.00) : Συνεργείο «Tzimos Service» Μελίκη – «Mr Wurst» Βέροια (16G)

Τρίτη 3/6 (20.00) : Βετεράνοι Χάντμπολ – «Vrettos Recycling» Βέροια (16H)

δείτε εδώ τις διασταυρώσεις στους επόμενους γύρους και εδώ τους σκόρερς και κάρτες της διοργάνωσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected