Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Κολομβία – Στο…ρελαντί η αντίπαλος της Ελλάδας (vid)

Colombia.GoalΗ ομάδα του Χοσέ Πέκερμαν πέρασε το τεστ με την Ιορδανία. Οι Καφετέρος αντιμετώπισαν μία ομάδα που το πάλεψε στο επίπεδο της τεχνικής, όμως τα προβλήματα στην άμυνα έφεραν την ήττα με 3-0.

Στο πρώτο κομμάτι του ματς μπορούσε να αντεπεξέλθει στις επιθέσεις της αντιπάλου της Εθνικής μας. Ο playmaker της Μονακό, Χάμες Ροδρίγες, έδινε τον ρυθμό, οι Τεόφιλο Γκουτιέρες και Ιμπάρμπο ήταν δραστήριοι, όμως το σκορ παρέμενε στο 0-0. Αυτό άλλαξε στο 42′ όταν μετά από χέρι μέσα στην περιοχή ο Ροδρίγες έκανε το 1-0 από τη βούλα του πέναλτι.

Στην επανάληψη μπήκε ο Κουαδραδο και το παιχνίδι ήταν εντελώς διαφορετικό. Η Κολομβία ήταν πολύ πιο κινητική στην επίθεση, είχε κατοχή της μπάλα, μπόρεσε να βρει χώρους και έψαξε το δεύτερο γκολ. Ο δεξιός μπακ της Νάπολι, Καμίλο Ζούνιγκα, έκλεψε τη μπάλα και απείλησε με πολύ καλό σουτ δείχνοντας πως θα πάει το υπόλοιπο του αγώνα.

Στο 83′ ο Φρέντι Γκουαρίν της Ιντερ έκανε μακρινή μπαλιά προς τον Κουαδράδο ο οποίος φάνηκε ότι θα εκτελέσει όμως η μπάλα βρήκε ξανά σε χέρι παίκτη της Ιορδανίας και στήθηκε και πάλι στη βούλα από τον Χάμες Ροδρίγες που έγραψε το 2-0. Στη φάση αυτή ο Γιασέν των τυπικά φιλοξενούμενων είδε κόκκινη κάρτα.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με την Κολομβία να είναι το απόλυτο αφεντινό, ο Γκουαρίν έπιασε σουτάρα από τα 30 μέτρα και πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ για το τελικό 3-0.

Δείτε το video:

http://youtu.be/S2IJyP6LnUA

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected