Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

ΑΕΛ – “Τρελάθηκε” ο πρόεδρος και πάει για τριπλό “χτύπημα”!

1506577_554110081339050_403996377_n_610x400Έτοιμη να… ταράξει τα νερά της Football League είναι η ΑΕΛ που σύμφωνα με πληροφορίες επιχειρεί τριπλό «μπαμ» με παίκτες που έχουν «πλούσια» εμπειρία!

Πιο συγκεκριμένα, οι «βυσσινί» θέλουν να αποκτήσουν τους Μιχάλη Μπουκουβάλα, Σίλβα Τζούνιορ και Πασχάλη Μελισσά που έχουν περάσει από Σούπερ Λίγκα και αν μη τι άλλο έχουν χαράξει τη δική τους πορεία.

Η ομάδα του Κάμπου φαίνεται πως βρίσκεται ήδη σε συμφωνία με τον πρώτο και απέχει… λίγο απ’ το να τα καταφέρει και με τους άλλους δύο στόχους.

Την περσινή σεζόν, ο Μπουκουβάλας αγωνιζόταν στον Ηρακλή, ενώ οι άλλοι δύο στον Παναιτωλικό. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις ποδοσφαιριστές «παίζουν» έντονα και τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Η διοίκηση της ΑΕΛ δείχνει τις βλέψεις που έχει για την ομάδα τη νέα σεζόν στη Football League, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει και να επιστρέψει στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

*mikriliga.org

Αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση

Συγκεκριμένα, τα εγγεγραμμένα μέλη που βρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση δεν ξεπερνούσαν τα εκατό, ενώ χρειάζονταν 255 από τα 509 που είναι οικονομικά τακτοποιημένα.

Η νέα ημερομηνία ορίστηκε για τη Τρίτη (17/6) στο ίδιο μέρος. Πλέον, χρειάζεται για να γίνει η συνέλευση, το ήμισυ των εγγεγραμμένων μελών. Τέλος, πριν λίγο αποφασίστηκε μέσω της πλειοψηφίας ότι θα γίνει μία γενική συζήτηση για τα θέματα που ανακοινώθηκαν.

Αναλυτικά:
1.- Απόφαση περί μη αναβίωσης της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
2.- Απόφαση περί συστάσεως νέας ΠΑΕ
3.- Ψήφιση Καταστατικών διατάξεων νέας ΠΑΕ
4.- Καθορισμός πενταμελούς επιτροπής του άρ. 64 του Ν 2725/1999.
5.- Καθορισμός μετοχικού κεφαλαίου και ονομαστικής αξίας των μετοχών.

*Rockngoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected