Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αναγέννηση Ιεράπετρας – Δίαυλος επικοινωνίας με ΑΕΚ!

b6956711fa8268562d6c3682f93fd101_LΟι ιθύνοντες των Κρητικών επιθυμούν την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας με ποδοσφαιριστές από την Ένωση.

Έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσω των μπαράζ η Αναγέννηση Ιεράπετρας θέλει να εμφανιστεί τη νέα αγωνιστική σεζόν όσο το δυνατό πιο ενισχυμένη ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Οι ιθύνοντες των Κρητικών έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό για να συμπληρώσουν το… παζλ του ρόστερ της νέας χρονιάς και φαίνεται πως έχουν στρέψει το βλέμμα τους στα Σπάτα.

Όπως αναφέρεται, έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της Αναγέννησης και της ΑΕΚ με τους παράγοντες εκατέρωθεν να συζητούν το ενδεχόμενο παραχώρησης παικτών από τον «Δικέφαλο» με τη μορφή δανεισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν ο Αντρέας Ανατολιωτάκης, πρόεδρος της Αναγέννησης και πρώην παράγοντας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, έχει επικοινωνήσει με τον Βαγγέλη Ασλανίδη για το θέμα και φαίνεται πως απομένει να φανεί ποιους παίκτες έχουν στα υπόψη τους οι «κιτρινόμαυροι» για δανεισμό ώστε να επιλέξει η Αναγέννηση.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected