Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Αλέξης Αλεξανδρής – Επιστρέφει στην Ελασσόνα!

-ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ-e1375553959895-630x378Συζητιόταν μέρες στην πόλη και η πληροφορία επιβεβαιώθηκε την Δευτέρα το βράδυ από τους νέους διοικούντες του ΠΟΕ και διά στόματος του προέδρου Άλκη Παλάγκα. Ο Αλέξης Αλεξανδρής θα είναι ο νέος προπονητής στην ομάδα της καρδιάς του, τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελασσόνας!

Αυτό που απομένει όπως μας τόνισε ο κ. Παλάγκας είναι ο ερχομός του Αλέξη Αλεξανδρή στην Ελασσόνα για να ολοκληρωθεί το Deal που κράτησε μέρες και είχε ως αποτέλεσμα οι συζητήσεις να έχουν αίσιο τέλος ανάμεσα στη διοίκηση του ΠΟΕ και τον Έλληνα προπονητή, που θα κάτσει στο πάγκο της Ελασσονίτικης ομάδας για δεύτερη φορά στην καριέρα του, στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ.

Ο Αλέξης Αλεξανδρής είχε έρθει στην Ελασσόνα επί προεδρίας Ανδρέα Πάτση, αποχώρησε, επέστρεψε στο τέλος της ίδιας αγωνιστικής σεζόν, στο αλησμόνητο ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας και στη συνέχεια αναχώρησε για το εξωτερικό και την Ρουμανική Σέβεριν. Πέρυσι οδήγησε τον Ιαλυσό Ρόδου στην κορυφή του πρωταθλήματος όμως η άνοδος δεν ήρθε και συνεργασία λύθηκε στο νησί.

Η συμφωνία με τον Αλέξη Αλεξανδρή ήδη συζητήθηκε στα στέκια της πόλης, αφού ποδοσφαιριστές που φέτος δεν είχαν αποφασίσει ακόμη που θέλουν να αγωνιστούν και είναι ελεύθεροι έδειξαν θετικοί στο ενδεχόμενο να στελεχώσουν το νέο ΠΟΕ υπό τις οδηγίες του έμπειρου κόουτς.

Η συμφωνία, τέλος, που θα ανακοινωθεί και επίσημα με συνέντευξη τύπου και αφού οι όποιες εκκρεμότητες λάβουν τέλος, από την ομάδα της Ελασσόνας, θεωρείται προσωπική επιτυχία των διοικητικών μελών και του προέδρου Άλκη Παλάγκα που διατηρεί άριστες σχέσεις φιλίας με τον Αλέξη Αλεξανδρή.

*elassona-city.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected