Football League - Μεταγραφές

Ηρακλής – Απέκτησε Σμίλτο από Αγροτικό!

αρχείο λήψης (1)

Η υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν στον Ηρακλή συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με τη διοίκηση του «Γηραιού» να ανακοινώσει την Τετάρτη (9/7) την απόκτηση του Σμίλτου και την αποδέσμευση του Αποστολίδη.

«Παίκτης του Ηρακλή για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Γιώργος Σμίλτος. Ο Σμίλτος έχει γεννηθεί στις 7 Οκτωβρίου 1992 και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Αγροτικό Αστέρα ενώ έχει αγωνιστεί στον Παναιτωλικό, τον Τηλυκράτη και τον Κισσαμικό» αναφέρει η ανακοίνωση για τον πρώτο.

Ο 22χρονος άσος αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τους «κυανόλευκους» ανέφερε: «Είναι τιμή μου που έρχομαι στον Ηρακλή, σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και θέλω από την πλευρά μου να προσθέσω και εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται για να επιστρέψει ο Ηρακλής στην φυσική του θέση, στην Super League. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ηρακλή και τον προπονητή της ομάδας κ. Νίκο Παπαδόπουλο για την ευκαιρία που μου δίνουν, και θέλω επίσης να κάνω ότι μπορώ για να δικαιώσω τους κ. Σεντελίδη και Βραδέλη που πίστεψαν σε εμένα».

Τέλος, η λιτή ανακοίνωση για τον Αποστολίδη αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Αποστολίδη  και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected