Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Ελεύθεροι Παπαδόπουλος και Μπρέγκου. Τι δήλωσαν στο Imathia Sports News

Τις πρώτες αποχωρήσεις από το ρόστερ μετρά εδώ και λίγη ώρα η ομάδα των Λευκαδίων. Οι Χρήστος Παπαδόπουλος και Γιώργος Μπρέγκου βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ομάδας και απέσπασαν την ελευθέρας τους, που τους επιτρέπει να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους για την ερχόμενη περίοδο.

Ο 35χρονος γκολκίπερ αποχωρεί από τους “κυανολεύκους” μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην ομάδα, έχοντας 24 συμμετοχές με τα χρώματα του ΠΑΣ και 2158 αγωνιστικά λεπτά. Κατά γενική ομολογία αποτέλεσε έναν από τους πιο δυνατούς κρίκους της φετινής αλυσίδας των Λευκαδίων και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να πραγματοποιήσει μία εξαιρετική από πολλές πλευρές χρονιές. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που με τις αποκρούσεις του άλλαξε την εξέλιξη του ματς και μπορεί να θεωρηθεί έναν από τους 3-4 πιο πολύτιμους παίκτες της σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, ο 30χρονος αμυντικός είχε μία από τις πιο “γεμάτες” χρονιές στην καριέρα του αγωνιζόμενος σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος έχοντας 2047 αγωνιστικά λεπτά συνολικά. Σε μία θέση που δεν είχε αγωνιστεί στο παρελθόν (δεξί μπακ) κατάφερε να ανταπεξέλθει χωρίς δυσκολίες και να βοηθήσει επίσης τα μέγιστα στην πολύ καλή χρονιά του ΠΑΣ στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Αμφότεροι οι παίκτες είναι απόλυτα σίγουρο πως σύντομα θα βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και μάλιστα έχουν το…προνόμιο να έχουν δημιουργήσει “όνομα” όχι μόνο στο νομό Ημαθίας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Τι δήλωσαν από κοινού οι δύο παίκτες

Χρήστος Παπαδόπουλος και Γιώργος Μπρέγκου επικοινώνησαν με το Imathia Sports News και θέλησαν να ευχαριστήσουν με κοινή ανακοίνωση τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη. Αναλυτικά :

“Θέλαμε από κοινού να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη καταρχήν για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μας αλλά και γενικότερα για την εξαιρετική του συμπεριφορά απέναντι μας. Μακάρι να υπήρχαν τέτοιοι άνθρωποι και μόνο στο ποδόσφαιρο, σίγουρα αυτό θα ήταν καλύτερο…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected