Football League

Football League – Μεταγραφές κι…άγιος ο Θεός σήμερα! (11/7)

football leagueΠραγματικός…οργασμός μεταγραφικών κινήσεων και αναζητήσεων το τελευταίο 24ωρο για τις ομάδες, που προσπαθούν να δημιουργήσουν ικανό ρόστερ ενόψει της νέας περιόδου. Αναλυτικά οι κινήσεις των συλλόγων :

ΑΕΛ – Απέκτησε και Λόπεθ!

Έναν ακόμα Ισπανό απέκτησε η θεσσαλική ομάδα. Ο λόγος για τον Νταβίντ Βερντού Λόπεθ. Πρόκειται για Ισπανό επιθετικό, 26 ετών, ο οποίος αγωνιζόταν στην Οντινουέντ, ομάδα Γ’ Κατηγορίας της χώρας του με την οποία πέτυχε 9 γκολ σε 35 αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού David Verdu Lopez (25/09/88) για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015».

Άρης – Ελεύθερος ο Καμινιώτης

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε σήμερα ο εκπρόσωπος του Πέτρου Καμινιώτη. Η διοίκηση στο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε ενημέρωσε τον μάνατζερ του ότι ο πελάτης του δε βρίσκεται στα πλάνα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε και η κοινή συνεναίσει λύση της συνεργασίας των δυο παικτών.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι λύθηκε –κοινή συναινέσει- το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Πέτρου Καμινιώτη και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Αναγέννηση Καρδίτσας – Το “μπαμ” με Βουτσιά!

voutsias_610x400_610x400

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Πασχάλης Βουτσιάς! Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com ο 24χρονος εξτρέμ θα συνεχίσει στην Αναγέννηση Καρδίτσας με την οποία τα βρήκε σε όλα και μέχρι το βράδυ θα έχει υπογράψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή και του Βατανιακού (αγωνίστηκε και στους δύο την περσινή σεζόν) είχε ενδιαφέρον στα χέρια του από τρεις ομάδες, ωστόσο τον… κέρδισε η ΑΣΑ.

Ηρακλής – Ανακοίνωσε Λουκίνα

Στον Ηρακλή θα αγωνίζεται τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιάννης Λουκίνας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα. Ο 23χρονος άσος που πέρυσι αγωνιζόταν στον ΑΟ Χανιά, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση να φορέσει τη φανέλα του Γηραιού.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Λουκίνας τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους του ανθρώπους που με πίστεψαν και με έφεραν σ’ αυτό τον τεράστιο σύλλογο. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, ξέρω που ήρθα και τι πρέπει να κάνω εγώ και οι συμπαίκτες μου και εύχομαι να έχουμε υγεία για να φτάσουμε τον Ηρακλή ξανά εκεί που του αξίζει να βρίσκεται».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παίκτης του Ηρακλή είναι πλέον ο Γιάννης Λουκίνας ο οποίος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Λουκίνας έχει γεννηθεί στις 20-09-1991 και μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στα Χανιά.

Αχαρναϊκός – Ούτε ένας, ούτε δύο…

Σε τριπλή μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε την Παρασκευή η ομάδα του Μενιδίου, ανακοινώνοντας την απόκτηση των Στέργιου Χατζηκοσμά, Θάνου Παπατόλιου και Βαγγέλη Στουρνάρα οι οποίοι  βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν τα νέα του συμβόλαια.

Ο πρώτος είναι 22 ετών , μέσο και έχει παίξει σε Διαγόρα, ΟΦΗ και Αχαϊκή. Οσον αφορά τον Παπατόλιο, είναι 20 ετών και αγωνιζόταν στον Πιερικό τις δυο προηγούμενες χρονιές έχοντας από 23 συμμετοχές..

Ο 32χρονος αμυντικός, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ηρακλή Ψαχνών, βρέθηκε την Παρασκευή (11/7) στο Μενίδι και υπέγραψε συμβόλαιο με τους «τριφυλλοφόρους».

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας είναι δεξί μπακ και κατά το παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της ΑΕΛ, της Ρόδου, του Ηλυσιακού, της Λαμίας, της Παναχαϊκής, Πυρσό Γρεβενών και Νίκη Βόλου, Νέα Σαλαμίνα, Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή Ψαχνών.

Λαμία – Στο στόχαστρο ο Φράγκος, δύσκολα για Αναστασόπουλο

fragkos_610x400

Στη μεταγραφική λίστα της Λαμίας βρίσκεται ο Μιχάλης Φράγκος. Ο δεύτερος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Football League, έχει συμβόλαιο με τον Φωκικό, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας της Άμφισσας δεν θα πει «όχι» σε μια καλή πρόταση.

Ο ποδοσφαιριστής έχει μπει στο στόχαστρο και της Λαμίας. Οι δύο πρόεδροι, Σίμος Παπαδημητρίου και Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχουν άριστες σχέσεις και δεν αποκλείεται εφόσον θελήσει και ο παίκτης να γίνει τελικά το ντιλ, αν και πρωταρχικός του στόχος είναι να πάει σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Αναφορικά με την περίπτωση του 34χρονου τερματοφύλακα, Νίκου Αναστασόπουλου,υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Πιερικός – Η μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή στην ιστορία του είναι γεγονός!

Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Πιερικός, καθώς στα «μελανόλευκα» ντύθηκε και ο Μάριαν Μάρκοβιτς.

Ο 33χρονος αμυντικός χαφ έχει πλούσια καριέρα, καθώς έχει παίξει στον Ερυθρό Αστέρα, τη Ντιναμό Κιέβου, αλλά και την κυπριακή Αλκή. Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Σλόγκα Πέτροβατς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του αρχηγού της Εθνικής Σερβίας Μάριαν Μάρκοβιτς. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε επί σειρά ετών στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου και στη Ντιναμό Κιέβου. Ο Μάριαν Μάρκοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο ετήσιας διάρκειας και θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια του Μιχάλη Πέτκα για την πολύτιμη βοήθεια στην ολοκλήρωση της μεταγραφής».

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected