Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Οι μεταγραφικές εξελίξεις του τελευταίου 24ωρου

imagesΗρακλής – Δικός ο Ζιαμπάρης

Παίκτης του Ηρακλή για τα επόμενα δύο χρόνια είναι ο Νίκος Ζιαμπάρης, ο οποίος υπέγραψε τη Δευτέρα και ανακοινώθηκε. Ο 23χρονος άσος μετά από μια καλή χρονιά με τον Φωστήρα, συμφώνησε σε όλα για να συνεχίσει την καριέρα του στον Γηραιό.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ηρακλή, ο Ζιαμπάρης ανέφερε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έρχομαι στον Ηρακλή. Με κέρδισε ο τρόπος προσέγγισης του κ. Μυροφορίδη και το γεγονός ότι ο Ηρακλής έχει υψηλούς στόχους που καλύπτουν και τις δικές μου φιλοδοξίες. Για αυτό άλλωστε και συμφώνησα σε όλα με την ομάδα μέσα σε δύο λεπτά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του Νικόλαου Ζιαμπάρη. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Ο Ζιαμπάρης αγωνίστηκε πέρσι στον Φωστήρα και είχε 27 συμμετοχές και ένα γκολ.

ΑΕΚ – Στην αναμονή για Μασούντ, υπογράφει ο Τζεμπούρ!

25f68ce48eedf6bbad81657b721f4018_L

Εντός της ημέρας πιστεύουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ ότι θα υπάρξει άμεση απάντηση από τον Σοζέι Μασούντ στην πρόταση που του έχει κάνει η Ένωση εδώ και καιρό.

Το θετικό είναι ότι οι καλές σχέσεις που έχει ο Ιρανός επιθετικός με τον Μιλοβάνοβιτς, έχουν συμβάλει στο να απαντήσει θετικά ο Μασούντ στον «δικέφαλο».

Από εκεί και πέρα αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 30χρονου διεθνή Ιρανού στον «δικέφαλο», εκτός από την πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει στην ομάδα, θα έχει και ένα τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που ως τώρα δεν του έχουν προσφέρει ομάδες από την Ισπανία.

Τέλος, αν σήμερα πει το «ναι» ο Μασούντ τις επόμενες μέρες θα έρθει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να πάρει μια μικρή παράταση στις διακοπές, λόγω της συμμετοχής του στο Μουντιάλ.

Την ίδια ώρα, η επιστροφή του Ράφικ Τζεμπούρ στην Ελλάδα σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις, καθώς εξασφάλισε την ελευθέρας του από την Νόττιγχαμ.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να συναντηθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, οποίος επιστρέφει από σύντομες διακοπές στην Σύρο και η επιθυμία του για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή γίνεται πράξη με την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το συμβόλαιο του Τζεμπούρ θα είναι τριετούς διάρκειας με αποδοχές που φτάνουν στα 350.000 ευρώ και θα περιέχει μπόνους για συμμετοχές και γκολ.

Αν όλα πάνε καλά και υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές, τότε θα μιλάμε για μια προσθήκη που θα δώσει πολλές βοήθειες στην επιθετική γραμμή της Ένωσης, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League.

Λαμία – Ακόμη δύο για ανανέωση

Επαφές με την Λαμία θα ξεκινήσουν άμεσα οι Γιάννης Αντωνόπουλος και Χρήστος Ευσταθίου. Ο 22χρονος μέσος και ο 23χρονος φορ αντίστοιχα, φαίνεται πως υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και υπάρχει πρόθεση παραμονής.

ΑΟ Αλίμου – Απέκτησε Σταύρου

0345496001405268562

Τη δεύτερη μεταγραφική της κίνηση ολοκλήρωσε η διοίκηση του Αλίμου, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηλία Σταύρου. Ο παίκτης αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Καλλιθέας. Αναλυτικά: “Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άλιμος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της δεύτερης μεταγραφικής ενέργειας για την τρέχουσα περίοδο. Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας θα είναι τη νέα σεζόν ο Ηλίας Σταύρου, ο οποίος αγωνίστηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τα χρώματα της Καλλιθέας πραγματοποιώντας γεμάτες σεζόν. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΠΑΕ Άλιμος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αθηναϊκό”.

Επισκοπή – Απέκτησε Νικηφόρο!

νικηφόρος γιάννης-επισκοπή_610x400

Έτοιμη να ανακοινώσει ακόμα μια μεταγραφή είναι η Επισκοπή! Σύμφωνα με πληφορορίες, οι Ρεθυμνιώτες «έκλεισαν» τον Γιάννη Νικηφόρο, ο οποίος ύστερα από ένα χρόνο επιστρέφει στην κρητική ομάδα, στην οποία άνηκε το 2012 και 2013!

Πέρσι ο 22χρονος γκολκίπερ αγωνίστηκε με την φανέλα του Ερμή Ζωνιανών και πλέον του δίνεται εκ νέου η ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του σε επίπεδο Football League. Το deal αναμένεται να επικυρωθεί και επίσημα προσεχώς!

Τύρναβος – Αποκτά Όττα από Ζάκυνθο

Σε προφορική συμφωνία με τον Φράνκο Οττα ήρθε ο Τύρναβος. Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο τα έχει βρει σε όλα με τους Θεσσαλούς και απομένουν οι υπογραφές

Ολυμπιακός Βόλου – Προσπάθεια για αποδέσμευση Γκούρμα

Προσπάθεια για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Μάριο Γκούρμα, καταβάλει ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ο Αλβανός επιθετικός Μάριο Γκούρμα θεωρείται παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου ωστόσο οι Θεσσαλοί θα επιχειρήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί του προκειμένου να τακτοποιήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες απέναντί του ώστε να αποσύρει την προσφυγή του κατά της ΠΑΕ.

Οι Βολιώτες ευελπιστούν ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον ποδοσφαιριστή προκειμένου το συμβόλαιο μαζί του να λυθεί κοινή συναινέσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected