Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Νέος τεχνικός ο Γιώργος Σπυριδωνίδης! Τι δήλωσε ο ίδιος

Σπυριδωνίδης

Η επιβεβαίωση (αν και με έμμεσο τρόπο κατόπιν επιθυμίας της διοίκησης) του δημοσιεύματος του Imathia Sports News στις 20/6 (δείτε εδώ) ήρθε σήμερα για τον Άτλα Ζερβοχωρίου, η διοίκηση του οποίου συμφώνησε με τον Γιώργο Σπυριδωνίδη, ο οποίος αναλαμβάνει και επίσημα την ομάδα που τερμάτισε πέρσι στη 10η θέση της Α1 Ερασιτεχνικής.

Ο πρώην προπονητής των Απόλλων Γεωργίου και Ατρομήτου Διαβατού είχε καταρχήν συμφωνήσει στα μέσα του Ιουνίου, ωστόσο η οριστική…σφραγίδα μπήκε σήμερα, παρόλο που η “χρυσή τομή” όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας δεν έχει βρεθεί στο 100%.

Κι αυτό γιατί, όπως δηλώνει και ο ίδιος στο Imathia Sports News, ακολουθούν οι διαπραγματεύσεις και οι συζητήσεις για την παραμονή του μεγαλύτερου μέρους του ρόστερ της περσινής ομάδας, κάτι το οποίο είναι το βασικό στοιχείο της συμφωνίας των δύο πλευρών. Ας δούμε τι δήλωσε ο νέος τεχνικός του Άτλα στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

“Μιλάμε πλέον για οριστική συμφωνία με την ομάδα του Άτλα Ζερβοχωρίου και είμαι χαρούμενος για την υπομονή και θέληση προς το πρόσωπο μου. Συμφωνήσαμε στα περισσότερα με τους ανθρώπους της διοίκησης, ωστόσο ορίστηκε ένα ακόμη ραντεβού στο οποίο θα αναλύσουμε το ρόστερ της ομάδας από πέρσι. Θεωρώ πως το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών της περσινής χρονιάς θα πρέπει να παραμείνει και οποιαδήποτε εκκρεμότητα ή όχι θα πρέπει να αποσαφηνιστεί. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πως οι παίκτες αυτοί απέδειξαν πως μπορούν να πετύχουν τους στόχους της ομάδας και με τις απαραίτητες προσθήκες, θα “λύσουν” ακόμη περισσότερο τα χέρια. Τις επόμενες μέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected