Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Αποχωρεί ο Αλμαλιώτης

DSC04650 Αλμαλιώτης ΝικόλαοςΣε αναζήτηση της νέας του ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται ο Νίκος Αλμαλιώτης, ο οποίος αποχωρεί από τον Ατρόμητο Διαβατού μετά από 6 μήνες παραμονής. Ο 21χρονος μέσος έχει συμφωνήσει με τη νέα διοίκηση της “κυανόλευκης” ομάδας και το προσεχές διάστημα θα παραλάβει την ελευθέρας του.

Ο Νίκος Αλμαλιώτης έχει ξεκινήσει επαφές με ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, έχοντας ως παρακαταθήκη την πολύ καλή χρονιά με Άτλα Ζερβοχωρίου και Ατρόμητο Διαβατού, αγωνιζόμενος σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος και σκοράροντας 7 τέρματα. Αγωνίστηκε μάλιστα και στο 1ο All Star Game, καθώς επιλέχθηκε από τους αναγνώστες του Imathia Sports News ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρσι στην Α1 Ερασιτεχνική.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Imathia Sport News θέλησε να ευχαριστήσει τη νέα διοίκηση του Ατρομήτου : “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη νέα διοίκηση του Ατρομήτου Διαβατού για την κατανόηση που επιδεικνύουν για την παραλαβή της ελευθέρας μου και να ευχηθώ στο προπονητικό δίδυμο της ομάδας καλή επιτυχία στο έργο τους”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected