Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Παραμονή Τυριακίδη και ο νέος γενικός αρχηγός!

Σε…φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στον ΑΣ Ειρηνούπολης. Η νεοφώτιστη στην Α1 Ερασιτεχνική ομάδα με έδρα το Αγγελοχώρι (ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες) αποτελεί τη νέα δύναμη στα Ημαθιώτικα δρώμενα και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Θεόδωρος Καρυπίδης, ονειρεύεται να δει αγαπημένη του ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Πρώτη κίνηση ενόψει της νέας σεζόν, είναι η παραμονή του Γιώργου Τυριακίδη στον πάγκο της ομάδας στον οποίο πιστώνεται το μεγαλύτερο μέρος της περσινής επιτυχίας της ομάδας αλλά και το σαφές αγωνιστικό πλάνο που παρουσίασε. Η εμπειρίας του δεδομένη (διετέλεσε τεχνικός σε υψηλό επίπεδο επί πολλά έτη) ενώ ξεχωρίζει για την ικανότητα του στη διαχείριση του εκάστοτε ρόστερ. Ο εκ Πέλλας ορμώμενος προπονητής, ξεκίνησε ήδη τις επαφές με παίκτες που θεωρεί κατάλληλους για την ομάδα, ενώ ήδη έγιναν οι πρώτες συζητήσεις των επίδοξων στόχων με τον εκτελών χρέη προέδρου Αργύρη Πρόιο.

Στα πλαίσια της οργάνωσης του αγωνιστικού τμήματος αλλά και στην αρτιότερη επικοινωνία μεταξύ της διοίκησης και του προπονητικού τιμ, αποφασίστηκε η πρόσληψη του Άρη Βενιόπουλου ως γενικού αρχηγού της ομάδας, μία θέση την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος από την θητεία του στον Αχιλλέα Νεοκάστρου την περίοδο 2012-2013 όταν και στέφθηκε πρωταθλητής.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις όσον αφορά την συγκρότηση του ΔΣ της ομάδας αλλά και τη στελέχωση του ρόστερ για τη νέα περίοδο, κάτι για το οποίο ο μεγαλομέτοχος της ομάδας σε συνεργασία με τον Γιώργο Τυριακίδη αποφασίστηκε να απαρτίζεται από παίκτες ικανούς να φέρουν τους νεοφώτιστους στο υψηλότερο σκαλοπάτι της κατηγορίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected