Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

ΑΕΛ – Επίσημα “βυσσινί” ο Μουλόπουλος!

e5d2f4b60f4133d3ffa48bd7848cae54_LΣυνεχίζεται ο μεταγραφικός οργασμός για την ΑΕΛ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση άλλων δυο ποδοσφαιριστών, του Θανάση Μουλόπουλου και του Κώστα Κουρτεσιώτη.

Στόχος της ΑΕΛ είναι, να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο από έμπειρους ποδοσφαιριστές, όπως τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, που θα προσφέρουν τα μέγιστα στην επίτευξή των στόχων των «βυσσινί», στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις

Κώστας Κουρτεσιώτης

Γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1985 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγγένηση Καρδίτσας, με την οποία αγωνίστηκε για τρεις αγωνιστικές περιόδους πριν καταλήξει στην Ηλιούπολη το καλοκαίρι του 2007. Έμεινε μια σεζόν και επέστρεψε στην Καρδίτσα για μια τριετία, όταν μεταγράφηκε στον Πλατανιά το 2011. Στην ομάδα της Κρήτης έπαιξε για δύο χρόνια και πέρσι αγωνίστηκε στον Τύρναβο, όπου είχε 20 συμμετοχές και πέτυχε 3 γκολ»

Θανάσης Μουλόπουλος

Γεννήθηκε στη Βέροια στις 9 Ιανουαρίου 1985 στην Βέροια και πρώτος επαγγελματικός σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Εθνικός Αστέρας, στον οποίο αγωνίστηκε για μια πενταετία (2002-07). Το καλοκαίρι του 2007 μεταγράφηκε στον Λεβαδειακό, έχοντας με την ομάδα της Λιβαδειάς, στην οποία μάλιστα ήταν και αρχηγός, 132 συμμετοχές και 2 γκολ».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected