Football League

Άρης – Συσσωρεύονται τα προβλήματα!

c8577f5205286c19a6ac6c9a85803373_LΗ διοίκηση του Άρη καλείται να δώσει λύσεις στο πρόβλημα ρευστότητας που υπάρχει στην ΠΑΕ, καθώς δεν υπάρχει πλέον ο χρόνος και η διάθεση για αναμονή τόσο στον κόσμο όσο και σε όσους εμπλέκονται με τους «κίτρινους».

Η διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη είναι σε αρκετά δύσκολη θέση, αφού καθημερινά τα προβλήματα του Άρη αντί να μειωθούν… αυξάνονται. Οι «κίτρινοι» καλούνται να βρουν άμεσα χρήματα για να αρχίσουν να «τρέχουν» τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και αυτό είναι ευθύνη της διοίκησης. Ήδη για τον Άρη έχουν χαθεί αρκετοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές και άλλοι, όπως οι Κύργιας και Μανιάς, είναι στην πόρτα της εξόδου, την ώρα που δεν έχουν ανακοινωθεί μεταγραφές πέραν του Λιόνη.

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ να ειδοποιήθηκαν για την έναρξη της προετοιμασίας με τη διεξαγωγή εργομετρικών κι αιματολογικών εξετάσεων την Παρασκευή, όμως, αυτό δεν λύνει το πρόβλημα. Η διοίκηση του Άρη καλείται να κάνει πράξη τις εξαγγελίες της για συμφωνίες με χορηγούς και να παρουσιάσει χρήματα στα ταμεία, για να διευκολυνθούν οι κινήσεις του συλλόγου. Οι αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο για εισροή 3 εκατ. ευρώ, όσο όμως ο κόσμος του Άρη δεν βλέπει «φως» και ζεστό χρήμα, τόσο δυσκολεύει η κατάσταση!

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected