Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Οι πέντε μεταγραφές και το come back!

αρχείο λήψης (1)Λεβαδειακός – Απέκτησε Πρόγιτς

Συμπληρώνεται σταδιακά το… παζλ του ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του ο Σάββας Παντελίδης για τον Λεβαδειακό της νέας σεζόν, καθώς οι Βοιωτοί ολοκλήρωσαν ακόμη μια μεταγραφή. Οι ιθύνοντες της ομάδας είχαν στο μεταγραφικό τους «στόχαστρο» τον Γιοζίπ Πρόγιτς και οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη κατέληξαν σε συμφωνία για συμβόλαιο δυο ετών, που «σφραγίστηκε» με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ το απόευμα της Πέμπτης (17/7).

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Josip Projić. Ο Σέρβος αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια. Έχει γεννηθεί στις 23 Αυγούστου 1987, ενώ η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η FK Voždovac. Ο παίκτης θα μεταβεί άμεσα στο Καρπενήσι, όπου θα ενσωματωθεί στην ομάδα».

ΠΑΣ Γιάννινα – Θετική η εκτίμηση για Φατιόν

Καλά στοιχεία έδειξε ο Άντονι Φατιόν, όμως, είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα

Ο Αλβανός μέσος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στη φιλική νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό στο Καρπενήσι. Είχε καλή παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε, αλλά για να παρθεί οριστική απόφαση για την παραμονή του θα περάσει αρκετά ακόμα τεστ. Με τους Βοιωτούς, πάντως, ο ΠΑΣ έδειξε πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο με τον Αργεντίνο Τσάβες να επιβεβαίωνει όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες. Είναι εντελώς διαφορετικός, αναγεννημένος και θα αποτελέσει ισχυρό βέλος για τη φαρέτρα του Γιάννη Πετράκη τη νέα σεζόν.

Εργοτέλης – Δικός του ο Στράους!

67c1cd5782274c5157c3354d84269772_L

Παράλληλα με την προετοιμασία του Εργοτέλη, οι ιθύνοντες της ομάδας «τρέχουν» και τις εξελίξεις στα μεταγραφικά, θέλοντας να συμπληρώσουν όσο το δυνατό πιο σύντομα το ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του τη νέα σεζόν ο Χουάν Φεράντο. Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης (17/7) έγινε γνωστή κι επίσημα η απόκτηση του Ροκ Στράους. Ο 27χρονος Σλοβένος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας ενισχύοντας τη μεσαία γραμμή των Κρητικών.

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σλοβένου Rok Straus για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 27χρονος (03/03/1987) μέσος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε σε 59 επίσημα παιχνίδια με την πολωνική KS Cracovia» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο Στράους επεσήμανε: «Πρώτη φορά έρχομαι στην Ελλάδα και έχω ήδη πάρα πολύ καλή εικόνα για τη χώρα. Έχω ακούσει καλά λόγια για τον Εργοτέλη και το ελληνικό πρωτάθλημα. Υπόσχομαι στους φιλάθλους της ομάδας ότι θα τιμήσω την φανέλα του συλλόγου και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο νεοαποκτηθείς μέσος θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μας το Σάββατο (19/7).

Παναθηναϊκός – Στιλ μέσω…twitter

58e67bcd165c5c317a63a58018606940_L

Η ανυπομονησία του να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να κάνει γνωστή τη συμφωνία του με τους «πράσινους», οδήγησαν τον Λουκ Στιλ να ανακοινώσει ο ίδιος την υπογραφή του συμβολαίου του πριν καν την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ. Έτσι, ο 30χρονος τερματοφύλακας στον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter τόνισε πως έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που τον «δένει» με το «τριφύλλι» εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στους φίλους της ομάδας για την μηνύματα που έχει λάβει.

Αναλυτικά λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό ανέφερε: «Οκ, ναι υπέγραψα στον Παναθηναϊκό και τώρα μπορώ να σας πω πόσο ευγνώμων είμαι για τα όλα τα μηνύματα που πήρα. Ήταν δύσκολο που έφυγα. Ευχαριστώ τους φίλους του Παναθηναϊκού για τα μηνύματα. Ανυπομονώ να παίξω για αυτούς και μέχρι στιγμής όλα είναι απίθανα στην Ελλάδα. Με προσέχουν και όλα είναι καλά».

Κέρκυρα – Οριστικά Ντιμιτρόφσκι

6f65264c07177df13c99634c860feec0_L

Ο Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι συμφώνησε σε όλα με τους Φαίακες και βρίσκεται ήδη στο Καρπενήσι, όπου γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Σκοπιανός διεθνής προπονήθηκε κιόλας για πρώτη φορά ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Έμεινε ελεύθερος από την Βαρντάρ, από την οποία ξεκίνησε και την καριέρα του, με κάμποσους ενδιάμεσους σταθμούς στην καριέρα του. Όπως η βελγική Βέστερλο το 2006-07, η τσέχικη Μλάντα Μπόλεσλαβ το 2010-12 και η κροατική Σεσβέτ το 2009.

Βέροια – Παρέμεινε ο Αμαραντίδης

Τη φανέλα της Βέροιας θα συνεχίσει να φορά και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Αμαραντίδης.

Μετά το τέλος της περσινής σεζόν ο 28χρονος αμυντικός δεν τα είχε βρει με τη διοίκηση των «κυανέρυθρων» για να παραμείνει, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες οι δύο πλευρές έριξαν τις γέφυρες και τελικά επήλθε η συμφωνία.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Αμαραντίδης δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιο μου με τη Βέροια παρότι είχα 3 προτάσεις από άλλες ομάδες. Είμαι ποδοσφαιριστής της ομάδας εδώ και 4 χρόνια και είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα και την πόλη. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους συνέβαλαν τα μέγιστα στην επέκταση του συμβολαίου μου. Τα υπόλοιπα, στο γήπεδο!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Αμαραντίδη».

ΑΕΛ Καλλονής – Ανακοινώθηκε ο Αντέτζο

αρχείο λήψης (2)

Τον 25χρονου κεντρικό αμυντικό, Ντανιέλ Αντέτζο, απέκτησε η ΑΕΛ Καλλονής όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ το απόγευμα της Πέμπτης (17/07).

Ο Νιγηριανός ήταν στο στόχαστρο της ομάδας της Λέσβου το τελευταίο διάστημα και φαίνεται πως η περίπτωσή του ήταν αυτή που έψαχνε ο Γιάννης Μαντζουράκης για το κέντρο άμυνας της Καλλονής. Ο άλλοτε παίκτης της Ρετζίνα αποκτήθηκε από την ομάδα της Λέσβου και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή που θα μεταβεί στην Ιταλία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη διετή συνεργασία της με τον Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό Daniel Adejo ο οποίος θα ενταχθεί απευθείας στην αποστολή της ομάδας μας στην Ιταλία.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 1989. Αγωνιζόταν με την ιταλική Ρετζίνα από το 2008 με την οποία τη σεζόν 2008-2009 σημείωσε 8 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία (Serie A) και από το 2009 μέχρι και την προηγούμενη σεζόν 152 στη δεύτερη (Serie B).

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

*με στοιχεία από onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected