Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Η …απόδραση των 11 και το “στοίχημα” της Γενικής Συνέλευσης

DSCN9082Στην τελική ευθεία για τη Γενική Συνέλευση της 21ης Ιουλίου έχει μπει ο ΦΑΣ Νάουσα, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποια σημαντική εξέλιξη όσον αφορά τα διοικητικά αλλά και το ενδιαφέρον άλλων προσώπων που θα ήθελαν (ή θα μπορούσαν) να βοηθήσουν τη νέα χρονιά στην Α1 Ερασιτεχνική. Στόχος βεβαίως του ιστορικού ΦΑΣ δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την επιστροφή στη Γ Εθνική, ωστόσο κρίνοντας από τα τωρινά δεδομένα, θα πρέπει να συμβούν πολλά (και σημαντικά) ώστε να μπει ο “κυανόλευκος” σύλλογος σε τροχιά επιστροφής.

Τις τελευταίες μέρες εξάλλου και όπως ήταν φυσιολογικό, οι περισσότεροι παίκτες της περσινής χρονιάς έχουν ήδη αποχωρήσει από τον σύλλογο και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών ήδη ανακοινώθηκαν από τις νέες τους ομάδες. Ας δούμε ποιοι είναι οι 11 ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν είτε θα αποχωρήσουν από τη Νάουσα :

1. Γιώργος Κύρου : Ο 21χρονος τερματοφύλακας απέσπασε την ελευθέρας του και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τη χρονιά που τελείωσε αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος έχοντας συνολικά 1572 λεπτά συμμετοχής.

2. Γιώργος Σιμψερής : Ο 22χρονος γκολκίπερ δεν έχει μείνει ακόμη ελεύθερος ωστόσο πρόθεση του είναι να αποχωρήσει από τον ΦΑΣ. Τη περασμένη σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος με 767 λεπτά συμμετοχής.

3. Γρηγόρης Αργυρίου : Ο εκ των αρχηγών και παλαιοτέρων της ομάδας αποχωρεί από τον σύλλογο που αγωνίζεται επί 5 συναπτά έτη. Έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με ομάδες της Football League και περιμένει την ευκαιρία για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε είχε 23 συμμετοχές, 1986 λεπτά συμμετοχής και ένα γκολ.

4. Νίκος Περηφανόπουλος : Ο αρχηγός της ομάδας και εκ των κορυφαίων της ομάδας τα τελευταία χρόνια, είχε μία ακόμη χρονιά στα…κόκκινα, όντας ο πρώτος παίκτης του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής στα λεπτά συμμετοχής! Ο 30χρονος αμυντικός αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του έχοντας συνολικά 2430 λεπτά συμμετοχής, σε μία ακόμη σεζόν που άφησε τα διαπιστευτήρια του. Δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα αποχωρήσει από τον ΦΑΣ, ωστόσο κατά γενική ομολογία μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο.

5. Δημήτρης Πέικος : Ο 28χρονος αμυντικός απέσπασε την ελευθέρας του και κοιτά προς…άλλες πολιτείες! Με μία πολύ “γεμάτη” χρονιά και ο ίδιος (25 συμμετοχές, 2208 αγωνιστικά λεπτά) δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

6. Κώστας Μουσικάκης : Παρελθόν και ο πρώην παίκτης του Εθνικού Γαζώρου, που παρά την περίοδο στράτευσης του, βοήθησε σημαντικά την ομάδα τη φετινή χρονιά (23 συμμετοχές, 1869 λεπτά συμμετοχής, 6 γκολ). Ο 25χρονος αμυντικός, με επαγγελματικές συμμετοχές στο παρελθόν, δεν θα δυσκολευτεί να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

7. Δημήτρης Κεφαλάς : Παίκτης της Παναχαϊκής πλέον ο 21χρονος μέσος, ο οποίος επιστρέφει σε υψηλό επίπεδο μετά την παρουσία του στον Ηρακλή. Είχε μία εξαιρετική χρονιά με τον ΦΑΣ Νάουσα (27 συμμετοχές, 2259 λεπτά συμμετοχής, 1 γκολ) και αμέτρητα χιλιόμετρα στη μεσαία γραμμή.

8. Βαγγέλης Αβραμόπουλος : Το…μηχανάκι του άξονα της ομάδας, από τους πλέον δυναμικούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Αποτελεί επίσης παρελθόν από την ομάδα και ήδη αρκετοί είναι οι…μνηστήρες που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο. Είχε μία εξαιρετική χρονιά (22 συμμετοχές, 1924 αγωνιστικά λεπτά, 2 γκολ) και ίσως ήταν ο παίκτης με τα περισσότερα χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο.

9. Δήμος Συμπεθέρης : Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του ΦΑΣ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και απομένουν τα τυπικά να μείνει ελεύθερος. Ο πρώτην παίκτης του Βατανιακού συγκαταλέγεται στους παίκτες που…ίδρωσαν τη φανέλα του ΦΑΣ (25 συμμετοχές, 1992 λεπτά συμμετοχής, 3 γκολ) και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

10. Γιώργος Γασπαράτος : Ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής ( 9 γκολ) είναι από σήμερα ελεύθερος να αναζητήσει την νέα ποδοσφαιρική του στέγη. Μάλιστα ήδη πραγματοποίησε επαφή με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ωστόσο δεν βρέθηκε η χρυσή τομή. Είχε 19 συμμετοχές φέτος με 1636 αγωνιστικά λεπτά.

11. Μίμης Μπενίσκος : Ο πανύψηλος σέντερ φορ του ΦΑΣ, πρώτος σκόρερ φέτος της ομάδας με 10 γκολ, είναι ήδη ελεύθερος και (λογικά) περιζήτητος! Παρά τα 33 του χρόνια αναμένεται να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο ιδιαίτερα μετά τη γεμάτη φετινή του χρονιά όπου κατέγραψε 24 συμμετοχές και 2085 λεπτά συμμετοχής.

12. Γιώργος Νικόλτσης : Στην Κρήτη θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Φωκικού. Ο 22χρονος επιθετικός ανήκει πλέον στην Επισκοπή, από την οποία παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού με αποτέλεσμα να έχει 16 συμμετοχές και 1267 λεπτά συμμετοχής, ενώ σημείωσε ένα γκολ.

13. Λάμπρος Μπαϊράμης : Ο 19χρονος επιθετικός πέρασε και δεν…ακούμπησε από την ομάδα του ΦΑΣ, καθώς δεν αγωνίστηκε καθόλου με τα “κυανόλευκα” χρώματα. Απέσπασε και αυτός την ελευθέρας του.

14. Σάκης Παπατάνος : Από τις λίγες περιπτώσεις παικτών που θα αναμένουν τις εξελίξεις στην ομάδα. Ο 34χρονος μεσοαμυντικός βοήθησε σημαντικά την περσινή χρονιά αγωνιζόμενος σε 21 ματς πρωταθλήματος (1629 λεπτά συμμετοχής).

Στο ρόστερ ανήκουν και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, αρκετοί από τους οποίους πήραν αρκετές ευκαιρίες στη Γ Εθνική (Σάκης Παπαδής, Γιάννης Μουρίκι, Ζήσης Βλαχοδήμος, Τρύφων Νίκου, Χρήστος Τασιώνας, Στέλιος Ρέτζια, Αλέξανδρος Ζούρκος, Θεόκλητος Ιωαννίδης). Οι ποδοσφαιριστές αυτοί θα περιμένουν τις εξελίξεις στην ομάδα και πολύ πιθανό να ενισχύσουν τον σύλλογο στην Α1 Ερασιτεχνική τη νέα χρονιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected