Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa League – Στην Τρίπολη η πρόκριση σήμερα!

00cb9fee7f0d23b04be1bc99d109802b_LΈτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο Αστέρας Τρίπολης απόψε (21:00) στο «Θ. Κολοκοτρώνης», θέλοντας να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League κόντρα στη Ροβανιέμι με την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη.

Στο παιχνίδι στο Ούλου φάνηκε η διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας, αλλά οι Αρκάδες δεν μπόρεσαν να νικήσουν τους Φινλανδούς μένοντας στο 1-1. Το προβάδισμα είναι υπέρ της ελληνικής ομάδας, ωστόσο πρέπει στην έδρα της να επισφραγίσει την αγωνιστική του ανωτερότητα με νίκη. Ο Στάικος Βεργέτης έχει κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του σε αυτό το παιχνίδι, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Σανκαρέ, με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή. Αντίθετα, οι Κουρμπέλης, Ουσέρο και Μπαράλες προπονήθηκαν κανονικά και συμπεριλήφθησαν στην αποστολή, όπως και ο Τόρμενα.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Τορμένα, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Ουσέρο, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Μπαράλες και Μπακασέτας.

Από την πλευρά τους οι Φινλανδοί είναι διατεθειμένοι να παλέψουν για τις ελπίδες πρόκρισης που έχουν, στοχεύοντας στην επίτευξη ενός τέρματος. Ο Γιούχα Μάλινεν ξεκούρασε τους βασικούς του παίκτες την περασμένη Κυριακή, ενώ ελπίζει η ζέστη της Τρίπολης να μην τους επηρεάσει.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected