Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Το Imathia Sports News στην προετοιμασία

DSCN9879Εν μέσω…αστραπών και βροντών και υπό καταρρακτώδης βροχή, ο Αγροτικός Αστέρας πραγματοποίησε σήμερα τη δεύτερη προπόνηση στα πλαίσια της καλοκαιρινής προετοιμασίας για τη νέα χρονιά. Παρουσία του προέδρου της ομάδας κ. Θανάση Ταραλά και υπό τις οδηγίες του Σάββα Αβετίδη, οι 25 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την προετοιμασία ο έμπειρος τεχνικός, ακολούθησαν το πρόγραμμα το οποίο ολοκληρώθηκε με διπλό.

Το Imathia Sports News βρέθηκε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Βαρβάρας, κατέγραψε το ρεπορτάζ από την προετοιμασία και μίλησε με τον Σάββα Αβετίδη για τη νέα χρονιά αλλά και τους στόχους της νεοφώτιστης στην Α1 Ερασιτεχνική ομάδα.

Εντυπωσιάζει ο χαμηλός μέσος όρος ηλικίας!

Παρουσία πολλών νεαρών παικτών και αρκετών από τα παιδικά τμήματα του συλλόγου, ο Αγροτικός Αστέρας βαδίζει με σωστά βήματα στην επόμενη μέρα. Η διοίκηση επέλεξε να διατηρήσει τον κορμό που οδήγησε την ομάδα στην Α1 Ερασιτεχνική, να κρατήσει τους έμπειρους ποδοσφαιριστές αλλά και να επαναφέρει με συντονισμένες ενέργειες τους αδερφούς Οικονόμου και τον Σάκη Τέτο. Με την παρουσία των Αντώνη Τσανασίδη και Αργύρη Κουβατσίδη που απουσιάζουν λόγω των στρατιωτικών υποχρεώσεων, αλλά και του Γιώργου Οικονόμου που απουσιάζει, ο Αγροτικός Αστέρας στοχεύει να παίξει το ρόλο του πρωταγωνιστή στο νέο πρωτάθλημα.

DSCN9904

Τα δύο αποκτήματα του Αγροτικού, Σάκης Τέτος και Γιώργος Κοτσογιαννίδης

Με την ομάδα προπονούνται επίσης οι Σπύρος Κοτζαχρήστος και Αντώνης Καρολίδης, οι οποίοι ενδέχεται να αποκτηθούν από τους “πράσινους”.

Τα φιλικά προετοιμασίας 

Με την έναρξη της προετοιμασίας, ο Σάββας Αβετίδης προγραμμάτισε άμεσα τις φιλικές αναμετρήσεις του Αγροτικού, τα οποία είναι τα εξής:

Τετάρτη 6/8 με Βέροια Κ17 (εντός)

Σάββατο 9/8 με Φίλιππο Μελίκης (εκτός)

Τετάρτη 13/8 με Ατρόμητο Διαβατού (εντός)

Τετάρτη 20/8 με ΑΕ Χαρίεσσας (εντός)

Σάββατο 23/8 με Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (εντός)

Τετάρτη 27/8 με Άτλα Ζερβοχωρίου (εκτός)

Φωτορεπορτάζ

Πλάνα από την προπόνηση

*Σε λίγη ώρα οι δηλώσεις του Σάββα Αβετίδη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected