Football League - Μεταγραφές

Football League / Γ Εθνική – Διήμερο υπογραφών και διαπραγματεύσεων!

Ακόμη ένα 48ωρο με πολλές εξελίξεις στο μεταγραφικό παζάρι τόσο για τη Football League (ορισμένες μάλιστα ιδιαίτερα εντυπωσιακές) όσο και για τη Γ Εθνική. Το Imathia Sports News σας παραθέτει μία σύνοψη όλων των κινήσεων των ομάδων την Τρίτη 29 και Τετάρτη 30/7:

Αναγέννηση Ιεράπετρας (Γ Εθνική) – Συμπαίκτες του Ξαγοράρη οι Αλευράς, Λιλάϊ!

Lilai_610x400

Έναν έμπειρο τερματοφύλακα απέκτησε η Αναγέννηση Ιεράπετρας που συμφώνησε με τον Αργύρη Αλευρά.

Η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία για έναν χρόνο με τον 28χρόνο τερματοφύλακα ο οποίος και στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με την φανέλα της Αναγέννησης στο περιφερειακό πρωτάθλημα ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον ΑΟΣΚ, τον ΟΦΙ και παλαιότερα στον ΠΟΑ.

Την ίδια ώρα, η Αναγέννηση απέκτησε από τον ΟΦΙ τον αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή Ντίνο Λιλάϊ.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Ντίνος Λιλάϊ θα φορέσει κι αυτός τη φανέλα της Αναγέννησης, δίνοντας έτσι ακόμα πιο πολύ δύναμη στην αριστερή πλευρά καθώς μπορεί να αντεπεξέλθει το ίδιο καλά σε άμυνα και κέντρο. Να υπενθυμίσουμε πως ο 21χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας, αλλά γνωστός έγινε με τις εμφανίσεις του στη Δόξα Μύθων, δίνοντας του την ευκαιρία να μεταπηδήσει στον «Όμιλο».

*lasithisport.gr, grandsport.gr

Ιωνικός (Γ Εθνική)- Απέκτησε Τσίγκα και Ριγανά!

tsigkas_610x400

Η μεταγραφική δραστηριότητα του Ιωνικού συνεχίζεται για ακόμη μια ημέρα αφού η ομάδα της Νεάπολης ετοιμάζεται λίγη ώρα πριν την πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά να ανακοινώσει ακόμη δυο ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, η παρουσία του ένα εξ αυτών όχι απλά αποτελεί πολυτέλεια για το επίπεδο της Γ’ Εθνικής, αλλά αναμένεται να αποτελέσει τον ποδοσφαιριστή γύρω από τον οποίο αναμένεται να επενδύσει πάνω του η ομάδα ενόψει της ερχόμενης περίοδο. Ο λόγος για τον Θανάση Τσίγκα ο οποίος αποτελεί ίσως την μεταγραφή του καλοκαιριού. Ο 32χρονος επιθετικός αναμένεται να προσφέρει λύσεις στο κομμάτι του σκοραρίσματος στους Νικαιώτες και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς αν παρατηρήσει το πλούσιο βιογραφικό του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, οι 232 συμμετοχές και τα 41 τέρματα του έμπειρου φορ αποδεικνύουν ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με αρκετές παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Superleague και της Football League. Ο Τσίγκας την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στον ΑΟ Γλυφάδας, ενώ θητεύσει κατά το παρελθόν σε σπουδαίες επαγγελματικές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος όπως ο ΠΑΟΚ, η Λάρισα, ο Ατρόμητος Αθηνών και ο Παναθηναϊκός. Παράλληλα έχει περάσει από Κέρκυρα, Καλλιθέα και ο Πανηλειακός. Αυτό και μόνο δείχνει ότι η παρουσία του συγκεκριμένου επιθετικού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής προσδίδει κύρος αλλά και ποιότητα.

Ριγανάς στον άσο

Στο μεταξύ κοινή πορεία με τον Θανάση Τσίγκα χάραξε και ο Γιάννης Ριγανάς ο οποίος άφησε την Καλαματά για να αγωνιστεί την ερχόμενη περίοδο με τη φανέλα του Ιωνικού. Πρόκειται για 25χρονο πορτιέρο ο οποίος την περσινή περίοδο πραγματοποίησε 16 συμμετοχές με τη Μαύρη Θύελλα. Συγχρόνως, το νέο απόκτημα των μπλε έχει υπερασπιστεί τις εστίες της Ρόδου, της Κέρκυρας, της ΑΠΟΠ Κινύρας και του Νέου Αστέρα Ρεθύμνου

*stoplekto.gr

Απόλλων Σμύρνης (Football League) – Τέλος ο Αρκούδας!

arkoudas_610x400

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, αποτελεί ο Χρήστος Αρκούδας. Ο 24χρονος μπακ έλυσε την Τετάρτη το συμβόλαιό του με την Ελαφρά Ταξιαρχία, η οποία αναμένεται να προχωρήσει προσεχώς στην απόκτηση του Βραζιλιάνου επιτελικού Ναβαρέ, καθώς οι ιατρικές του εξετάσεις βγήκαν καθαρές.

Η ανακοίνωση για τον Αρκούδα αναφέρει: “Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Αρκούδα, ο οποίος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Ο σύλλογος του εύχεται καλή επιτυχία στις μελλοντικές του επιλογές”.

Χανιά – Super deal με Μαρτσάκη!

0824309001399802262

Σε ακόμη μία προσθήκη προχώρησαν τα Χανιά. Οι Κρητικοί απέκτησαν τον Στέφανο Μαρτσάκη, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στην Επισκοπή και έχει περάσει και από τον Πλατανιά.

Ολυμπιακός Βόλου – Δικός της ο Σέζαρ Πενάρες!

0678629001406729285

Ο Σέζαρ Πενάρες είναι ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού Βόλου. Ο 23χρονος Χιλιανός αριστερός χαφ, είναι διεθνής με την Εθνική Νέων της χώρας του, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Κλαμπ Ντεπόρτες, Κιέβο Πριμαβέρα, Κιέβο Βερόνα και Πριεστίνα. Αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή οι σχέσεις της ομάδας με τον Κόμνο έχουν οδηγηθεί στα άκρα. Μάλιστα ο νεαρός κατέθεσε προσφυγή κατά των «ερυθρολεύκων».

Φωστήρας – Πλησιάζει ο Μπίρης!

αρχείο λήψης

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αλέξανδρο Μπίρη βρίσκεται ο Φωστήρας. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο και όπως φαίνεται η ομάδα του Ταύρου θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected